pytanko do admina

Coś nie działa? Jakieś pytania? A może masz jakieś propozycje co do nowych działów forum?
azja
wędrowiec
Posty: 412
Rejestracja: 27-11-2007 10:27
Lokalizacja:

pytanko do admina

Postautor: azja » 06-01-2011 18:22

czemu jak piszę posta wyświetla się godzina ale do przodu?Czyżby ktoś nie przestawił zegarka?

Awatar użytkownika
Satan
bardzo stary wyga
Posty: 2365
Rejestracja: 13-02-2006 21:25
Lokalizacja: Gdańsk

Postautor: Satan » 07-01-2011 08:29

Ustaw sobie w profilu odpowiednią godzinę.
Należy przestrzegać przepisów BHP...zwłaszcza na kolei.

włodarz
wędrowiec
Posty: 467
Rejestracja: 22-07-2012 12:32
Lokalizacja: Góry Sowie

Postautor: włodarz » 16-11-2012 21:34

Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego zdjęcia z forum znajduję w googlach?

Red-Angel
podróżnik
Posty: 184
Rejestracja: 25-12-2010 23:26
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Red-Angel » 16-11-2012 22:12

Bo google je "kataloguje" w celu wyszukiwania, tak samo jak strony - działa to w podobny sposób jak to, że wpisując odpowiednie zapytanie znajdziesz odpowiedź - np. po wpisaniu "włodarz sudety.it" znajdzie Twoje posty

Gryf
obieżyświat
Posty: 745
Rejestracja: 03-06-2006 10:45
Lokalizacja: Wrocław lub Ziemia Kłodzka

Postautor: Gryf » 14-01-2014 15:04

Pytanie z innej beczki. Czy istnieje możliwość aby na forum uruchomić cytowanie selektywne?
Kotlina Kłodzka ≠ Ziemia Kłodzka! :)

www.bushcraft.pl

Awatar użytkownika
Apollo
Moderator
Posty: 2993
Rejestracja: 17-03-2005 00:08
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Apollo » 14-01-2014 15:06

Szczerze powiedziawszy nie widziałem takiej funkcji w najnowszych wersjach phpBB, ale specjalnie też nie szukałem. Póki co, pozostaje niezawodna metoda ręczna. ;)

Gryf
obieżyświat
Posty: 745
Rejestracja: 03-06-2006 10:45
Lokalizacja: Wrocław lub Ziemia Kłodzka

Postautor: Gryf » 14-01-2014 15:14

To jest jedyne forum o tym trybie jakie znam bez cytowania selektywnego. Niebawem spróbuję podrzucić ci info od znajomego admina jak i gdzie to się uruchamia.
Kotlina Kłodzka ≠ Ziemia Kłodzka! :)



www.bushcraft.pl

Awatar użytkownika
Apollo
Moderator
Posty: 2993
Rejestracja: 17-03-2005 00:08
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Apollo » 14-01-2014 15:22

Googlając na szybko wyszło mi, że ta funkcja implementowana jest modem; nie występuje w podstawowej instalacji. Najszybszy kontakt z Adminem (Adamem) jest przez e-mail.

Gryf
obieżyświat
Posty: 745
Rejestracja: 03-06-2006 10:45
Lokalizacja: Wrocław lub Ziemia Kłodzka

Postautor: Gryf » 14-01-2014 15:32

Czym prędzej smaruję maila do adama moda.
Kotlina Kłodzka ≠ Ziemia Kłodzka! :)



www.bushcraft.pl

Awatar użytkownika
Apollo
Moderator
Posty: 2993
Rejestracja: 17-03-2005 00:08
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Apollo » 14-01-2014 15:38

Dzięki! Bezpośredni Wasz kontakt będzie o tyle lepszy, że być może wprowadzanie ewentualnych zmian w kodzie będzie ograniczone. Adam kiedyś wspominał, że skrypt forum został nieco przerobiony i nie zawsze jest możliwość wprowadzenia dowolnych zmian.


Wróć do „Forum o forum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości