Powitanie po polskiemu:-)
Re: Powitanie po polskiemu:-)
WItaj Farleey na forum. Gratuluję fantastycznych relacji- udany debiut na forum, "poszedłeś po bandzie". Czekamy na następne 

Moja definicja raju: Smažený sýr s hranolkami a tatarskou omáčkou popijany Radegastem.
Kłaniam się nisko wszystkim sudecko-przedsudeckim łazikom jako nowy użytkownik (ale stary podglądacz) forum. Mam nadzieje zagnieździć się na nim dłużej. O sobie: z urodzenia strzegomianin, z przymusu wrocławianin z niedoborem czasu, z zawodu geolog, z potrzeby serca sudecki góral
Prywatnie prowadzę od niedawna ze swą lepszą i ładniejszą połówką stronę agatowcy.pl poświęconą tematyce okołogeologicznej, głównie sudeckiej. Cóż, gdyby ktoś zechciał zerknąć i poczytać, będzie mi miło, ale nie zmuszam...
W każdym bądź razie cieszę się, że dołączam do grona forumowiczów.

Witamy serdecznie na forum. Widzę, że forum geologami stoi- wg mojej prywatnej wiedzy jest już Was 3 kolegów z branży geologiczno- górniczej na forum 

Moja definicja raju: Smažený sýr s hranolkami a tatarskou omáčkou popijany Radegastem.
Michał pisze:Witamy serdecznie na forum. Widzę, że forum geologami stoi- wg mojej prywatnej wiedzy jest już Was 3 kolegów z branży geologiczno- górniczej na forum
To szału ni ma

Trzydziestu (w porywach) to jest wszystkich aktywnych forumowiczów 

Cześć! Ja również chciałbym się przywitać ze wszystkimi forumowiczami.
Podobnie jak kolega Tomp zaglądam na forum od ładnych paru lat. Trafiłem tutaj szukając informacji na temat pewnej chatki nieopodal Jagodnej.
Byłem wtedy i nadal jestem po wrażeniem relacji z górskich (i nie górskich) wypraw forumowiczów.
Turysta ze mnie ostatnio "niedzielny", nad czym ubolewam, ale mam nadzieję, że jednak mimo tego uda mi się mieć jakiś pozytywny wkład w forum.

Podobnie jak kolega Tomp zaglądam na forum od ładnych paru lat. Trafiłem tutaj szukając informacji na temat pewnej chatki nieopodal Jagodnej.

Turysta ze mnie ostatnio "niedzielny", nad czym ubolewam, ale mam nadzieję, że jednak mimo tego uda mi się mieć jakiś pozytywny wkład w forum.

Witaj, Grześku! Czekamy na Twoje relacje!