http://www.radiowroclaw.pl/articles/vie ... zne-modele
Wyjątek z podlinkowanego artykułu
"KROSS Test Tour zostanie zorganizowany dzień później - w niedzielę, 15 kwietnia, w godz. 9.30-15.30 w Strzegomianach przy pensjonacie Villa Sobótka przy ul. Wrocławskiej 50. Dostaniemy wtedy możliwość sprawdzenia wokół góry Ślęża ponad 50 rowerów z segmentów: MTB XC, enduro, trail i MTB w wersji elektrycznej. Znajdzie się wśród nich np. topowy model Level Team Edition, kosztujący prawie 24 tys. zł, na którym ścigają się Maja Włoszczowska i mistrzyni świata w kolarstwie górskim Jolanda Neff".
KROSS Road Ride Ślęza w okolicy Zamku Topacz, sobota 14.IV
KROSS Road Ride Ślęza w okolicy Zamku Topacz, sobota 14.IV
"Każdy wschód słońca Ciebie zapowiada, nie pozwól nam przespać poranka".
Re: KROSS Road Ride Ślęza w okolicy Zamku Topacz, sobota 14.IV
14 jest szosa. 15 jest MTB. Zapisanych na rowery już jest około 800 osób, a nie każdy ma tak, że dostanie własnego Moona na cały dzień 

Human, a Ty tam się wybierasz? Dla mnie rowery na tym poziomie (MTB) to kosmos (nawiasem mówiąc - dziś jest Międzynarodowy Dzień Załogowych Lotów Kosmicznych, ustanowiony 7 lat temu na pamiątkę lotu Jurija Gagarina z 12 kwietnia '61
). Mimo to wybieram się na rowerową trasę 40-km na "Tropiciela 25" do Miękini (19-20 maja), a na Wysoczyźnie Średzkiej można się zdziwić, jeśli chodzi o podjazdy i zjazdy (w końcu tam są co roku Bike Maratony!). Już zacząłem trenować, żeby się nie skompromitować za miesiąc 

-
- stary wyga
Daj spokój, dziś jechałem do roboty bite 10km pod wiatr i mam dość 

Dolnoślązak pisze:Daj spokój, dziś jechałem do roboty bite 10km pod wiatr i mam dość
Przez las? Pod Mięknią jest ich sporo, a mnie już w podstawówce nauczyli, że w lesie nie wieje, albo wieje słabiej niż na otwartym terenie

PS Też dziś jechałem na rowerze (na pewno więcej niż 10 km), dodatkowo konno - i nie mam dosyć

Ja się nie wybieram, ja współorganizuje 

Zatem kłaniam się "ojcu współorganizatorowi"
A czemu nie wrzuciłeś info na forum? 

-
- stary wyga
Leuthen pisze:PS Też dziś jechałem na rowerze (na pewno więcej niż 10 km), dodatkowo konno - i nie mam dosyć
Skoro pewnie miałeś z wiatrem to nic dziwnego

Leuthen pisze:Zatem kłaniam się "ojcu współorganizatorowi"A czemu nie wrzuciłeś info na forum?
Bo to impreza Krossa. Jesteśmy, bo musimy. Takie zobowiązania. Na szczęście ja nie mogę jeździć, bo strzelił mi kręgosłup. Niech się inni męczą

Dolnoślązak pisze:Leuthen pisze: PS Też dziś jechałem na rowerze (na pewno więcej niż 10 km), dodatkowo konno - i nie mam dosyć
Skoro pewnie miałeś z wiatrem to nic dziwnego
Tak prosto nie było - musiałem czasem halsować

Human pisze:Leuthen pisze:Zatem kłaniam się "ojcu współorganizatorowi"A czemu nie wrzuciłeś info na forum?
Bo to impreza Krossa.
Do wczorajszego wieczora nie wiedziałem co to jest Kross i że takie coś w ogóle istnieje. Chyba byłem wtedy szczęśliwszym człowiekiem niż obecnie

-
- stary wyga
Zapewne sam, jako historyk na jakimś historycznym wehikule pomykasz, że podlinkuję http://vintagebikescollection.com/file/ ... /img_3.jpg