Strona 1 z 1

Czubajka kania

: 29-08-2008 16:39
autor: żaba
Czy zna ktoś jakiś inny przepis na przyrządzenie" kani " jak tylko w bułce i jajku??? Jutro wybieram się ponownie 8)

: 31-08-2008 08:47
autor: Satan
No lepszego sposobu chyba nie ma?!
Ja słyszałem jeszcze o suszeniu i robieniu proszka - coś a la przyprawy.

: 31-08-2008 10:32
autor: IrekM
Ja preferuję smażenie na samym maśle bez panierki.

: 31-08-2008 13:21
autor: walter02
..a ja tylko leciutko oprószoną mąką.

: 31-08-2008 20:02
autor: żaba
Dzięki za odpowiedz
Jak znajde jeszcze jakieś kapelusze to wyprubuje na masełku lub
opruszone mąką,a suszyc nie bedzie co bo wszystkie przetrawie;)
Życzę udanego grzybobrania:)

: 08-01-2014 20:02
autor: Lech
nickt pisze:Ja kanie na masełku lub na patyku z ogniska..
Tyle, że na kanie przyjdzie czekać do późnego lata a nawet do jesieni. I choć obecna aura przypomina jesień, to kanie na pewno nie wyrosną.

Witam

: 12-01-2014 06:33
autor: azja
Do aromatyzowani potraw można wykorzystać i proszek z kani,można pomoczyć w mleku potem panierować i smażyć z ew dodatkiem wędliny żółtego ser np. a pora na kanie to fakt zdecydowanie nie ta ale są grzyby co rosną zimą i też dobre

: 22-08-2014 09:26
autor: Dolnoślązak
Spamowanie tym bardziej. A brak reakcji admina na to co się dzieje to już całkiem woła o pomstę...

: 22-10-2014 14:27
autor: Michun
Mam nadzieję , że trafisz na sromotnika , spamerze.