buba pisze:jedna mam tylko obawe..- jak wiekszosc ekipy zamierza cala noc z piatku na sobote imprezowac we wroclawiu, a w sobote dotrzec do schroniska na 21 po dlugiej trasie to ja marnie widze ta wieczorna impreze...

No co niektórzy będą imprezować w Poznaniu, ale to tylko drobny szczegół
A jeśli chodzi nieprzespanie dwóch kolejnych nocek, to mam to przećwiczone.
Byleby tylko Janek wytrzymał kondycyjnie przy gitarze

Satan pisze:Co do powrotu, to może wariant Międzygórski też wchodzi w grę? Są tam jakieś PKSy do Kłodzka.
Co do Międzylesia, to są połączenia o: 11:14 , 14:36 , 18:00 , 19:14.
Przypuszczam, ze w niedzielę nie damy rady szczególnie wcześniej się zebrać ze schroniska, więc może jednak wariant przez Mały Śnieżnik i Międzygórze?
Z Międzygórza do Kłodzka w niedzielę są dwa autobusy:
12:20 - 13:28 oraz 14:40 - 15:48. Ten pierwszy autobus pozwala zdążyć na plan dojazdu zaproponowany przez Taję, ale no właśnie jest pewne ale, bo w Poznaniu bylibyśmy 20:11 i właśnie odjedzie mój autobus a następny za 2,5h zaś pociąg Satana chyba za 6h.
Jest jednak całkiem fajne połączenie:
Międzylesie 11:14 - 13:40 Wrocław 14:42 - 17:17 Poznań 18:10 - 23:49 Gdańsk Gł.
wszystkie pociągi pospieszne.
Trzeba tylko dotrzeć ok. 11-tej do Międzylesia. Niebieskim szlakiem jest 17,5km. Pierwsze 5km będzie po śniegu, a dalej już poleci. Wystarczy wyjść o 5-tej, podziwiając przy okazji wschód słońca, czyli pobudka 4:30
Biorę to na siebie. Ci którzy byli na pierwszym zlocie wiedzą, że potrafię to robić