Pudelek pisze:no widzisz, ja 300-400 złotych na dojazd nie wydam, więc wyższe koszty noclegów w moim budżecie są odczuwalne
No to zostaje Ci tylko Potrójna
Pudelek pisze: "Babskie zrzędzenia" (faktycznie, najwyraźniej w Twoim otoczeniu krytyka należy tylko do kobiet, faceci się tylko ze wszystkim zgadzają)
Pudelek pisze:nie tylko ja z tego forum pisałem, że w większości czeskich schronisk nie ma klimatu, że przypominają restaurację itp.. Lubisz schroniska-restaurację, to w porządku, ja wolę schroniska-schroniska...
Pudelek pisze:gdyby to była zniewaga, to bym nie nocował. Zniewagą jest wmawianie ludziom, że czeskie schroniska są tanie
Pudelek pisze:nie tylko, również w Polsce - a póki co mowa u górach i terenach położonych za miedzą, to będę porównywał schroniska czeskie do cen polskich, a nie niemieckich, francuskich czy norwerskich
Pudelek pisze:tylko że do tej pory (i w tej dyskusji) porównywaliśmy z Polską, nie Europą. Chcesz to użyj argumentu "noclegi w czeskich schroniskach są dużo tańsze niż w francuskich, więc to idealne miejsce na zlot"
Pudelek pisze:deprecjonowałem tam Zlot? bardzo ciekawe, w którym momencie? tym ciekawsze, że swojego czasu sam wspominałem, że można po czeskiej stronie zrobić zlot
Satan pisze:
Królu Złoty, a więc podaj proszę to Twoje idealne, tanie miejsce w Czechach...? Bez wścibskich kelnerów, białej pościeli, aby było schronisko-schronisko, aby był klimat (oczywiście nie taki jak na dworze) i aby wszystko kosztowało 25zł, no powiedzmy 30zł...
Pudelek pisze:To teraz musi być jakieś idealne miejsce noclegowe, żeby tam zorganizować zlot czy wyjazd?
Satan pisze:Pudelek pisze:To teraz musi być jakieś idealne miejsce noclegowe, żeby tam zorganizować zlot czy wyjazd?
No wg Twoich wywodów, idealne to takie za 25-30zł...
A więc reasmując, przeszkodą jest 10 polskich nowych złotych, których w Czechach wydać nie warto (nadprogramowo). Nie kupuję tego. Nie rozumiem tego. Amen.
Pudelek pisze:Gadał dziad do obrazu, a obraz swoje.