Pozdrawiam
Zlot forumowiczów
Lipiec O.K., Karkonosze, moja propozycja
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."
Voytek
www.zarodreptaki.zarow.pl
Voytek
Wygląda na to, że temat umiera śmiercią naturalną
A szkoda, bo fajnie byłoby się razem spotkać
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."
Voytek
Voytek
Może i nie ale jak na razie prowadzi sierpień, a ten miesiąc niestety mam przeznaczony na wędrowanie po Ukrainie
. A chciałbym się z Wami spotkać.
Voytek
Voytek
- wodnik_szuwarek
- tramp
Spotykacie się?
Doszło do jakiegoś spotkanie kilku forumowiczów? W małym forum są małe spotkania. Coś o tym wiem. Kiedy setka ludzi zapowiada przybycie, to z 10 przybędzie... Kiedy zapowiada to 8... to raczej będzie niewypał...

Doszło do jakiegoś spotkanie kilku forumowiczów? W małym forum są małe spotkania. Coś o tym wiem. Kiedy setka ludzi zapowiada przybycie, to z 10 przybędzie... Kiedy zapowiada to 8... to raczej będzie niewypał...
Moje forum http://dolinakarpia.malopolska.pl Zapraszam do regionu DOLINA KARPIA koło Oświęcimia - to kraj stawów i rzek
Blisko Beskid Mały i Makowski 
Dawno mnie tu nie było (niestety wizyta w szpitalu
) ale powracam, oczywiście ja zawsze chętnie...tylko nie do końca czerwca (końcówka uczelni), lipiec, sierpień jak najbardziej ZA.
Voytek
Voytek
-
Gość