Oj udał się Wam zlocik, udał, jak widzę i czytam, światne miejsce, świetna obsługa, świetna ekipa i świetna impreza...
III Zlot Forum Sudety.it - Zygmuntówka 9-10.01.2010r.
- ecowarrior
- stary wyga
Smutne są rozstania ale dla mnie pozostaniecie obecni cały czas w mym sercu .i pamięci-nie często spotyka się takich wspaniałych ludzi i w takiej ilości jak na Zygmuntówce..Chciałbym podziękowac wszystkim że mnie jako ,,nowego"przyjeliście tak ciepło.Spiew i gwar naszych rozmów mam do dzisiaj w uszach i oby pozostał na długo Dzięki WAM wielkie.....dzisiaj miałem jechac do Bydgoszczy ale powodu warunków nie pojechałem i wykorzystałem okazje oby pójśc na Sowę-sam chciałem wspomniec zlot i tak wspaniałych ludzi.......na szlaku i na Sowie byłem jedyny tak jak tego chciałem.....pozdrówka i do szybkiego .........paszczak przebiłeś wszystkich,zauważyłem ze masz duszę romantyka ale że aż tak,tym bardziej miło było mi CIEBIE poznac.....OLO a tak nie chciłeś zdążyc na kolędę.....
życie jest piękne ale jest tylko jedno...
Aj kurde mogłam z Wami jechać, oblałam praktyczny na łuku :/ (ale za to obryłam się i teoretyczny zdałam bezbłędnie
)
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
zlot byl wyjatkowy!!!
udalo sie poznac tyle wspanialych nowych mordek
i spiewy z gitara, i tance na stole, przepyszna wisniowka, smazenie kielbasek w kominku, snucie planow na przyszle wyprawy...
http://picasaweb.google.com/koza.zza.pl ... udeckiego#
mam nadzieje ze wiosenno-letni zlot wiatowy nad sokolowskiem wypali i uda nam sie spotkac w jeszcze bogatszym skladzie
udalo sie poznac tyle wspanialych nowych mordek
http://picasaweb.google.com/koza.zza.pl ... udeckiego#
mam nadzieje ze wiosenno-letni zlot wiatowy nad sokolowskiem wypali i uda nam sie spotkac w jeszcze bogatszym skladzie
Ekipa pomorska również się melduje
Zaczęliśmy Zlot 7 stycznia ok 22:00, a zakończyliśmy 11 stycznia ok 0:30...oczywiście nie żałujemy ani sekundy z tych kilku dni!
Zlot uważam za bardzo udany, kto nie był, ten ma czego żałować!!
Ogólnie za rekordową ilość Uczestników należy pochwalić:
Wlkp
Mrówkę
Grzesivip3
Paszczaka
Satana
Franka
Waldi449
Olo23333
Seba123
Baniaka
Bubę
Mzaka
Ponadto znamienite osoby niesforumowane
To wszystko, plus zima w całej krasie, plus aura Zygmuntówki sprawiło, że chwile te zapamiętamy na długo i już wyczekujemy kolejnego zlotu.
Fotki z exploracyjnego zdobywania Wielkiej Sowy w środku tygodnia.
Na koniec podziekowania na tambylców - Grzesivip3 i Waldi449 za logistykę na miejscu
PS - i wzorem Paszczaka, mała uwaga na koniec - pierwszymi Forumowiczami w schronisku była...ekipa pomorska...tak, tak
Zaczęliśmy Zlot 7 stycznia ok 22:00, a zakończyliśmy 11 stycznia ok 0:30...oczywiście nie żałujemy ani sekundy z tych kilku dni!
Zlot uważam za bardzo udany, kto nie był, ten ma czego żałować!!
Wlkp
Mrówkę
Grzesivip3
Paszczaka
Satana
Franka
Waldi449
Olo23333
Seba123
Baniaka
Bubę
Mzaka
Ponadto znamienite osoby niesforumowane
To wszystko, plus zima w całej krasie, plus aura Zygmuntówki sprawiło, że chwile te zapamiętamy na długo i już wyczekujemy kolejnego zlotu.
Fotki z exploracyjnego zdobywania Wielkiej Sowy w środku tygodnia.
Na koniec podziekowania na tambylców - Grzesivip3 i Waldi449 za logistykę na miejscu
PS - i wzorem Paszczaka, mała uwaga na koniec - pierwszymi Forumowiczami w schronisku była...ekipa pomorska...tak, tak
Należy przestrzegać przepisów BHP...zwłaszcza na kolei.
Kiedyś powiedziałem, że to forum skupia wyjątkowe osobowości i za każdym razem kiedy poznaję nową osobę z forum upewniam się w słuszności tej tezy... nie inaczej było tym razem
III zlot forum był bardzo udany. Miło było spotkać starych znajomych i poznać nowe fajne osoby. Mimo trudności z dojazdem a szczególnie z powrotem był to fantastycznie spędzony weekend. Za trzecim podejściem wreszcie udało nam się znaleźć fajne klimatyczne miejsce. Jeśli ta tendencja się utrzyma, to już nie mogę się doczekać na kolejny zlot.
Z takich ciekawych newsów zlotowych to pamiętam, że na imprezie zlotowej odbyły się nieoficjalne zaręczyny...
w drodze powrotnej praktycznie zatrzymaliśmy na stopa pospieszny autobus jadący do Zgorzelca (zatrzymał nam się na przystanku, na którym nie powinien).
I jeszcze mała ciekawostka... stuptuty okazały się bardziej przydatne w mieście (Wałbrzych) niż na górskim szlaku prowadzącym do Zygmuntówki
Sama Zygmuntówka to fantastyczne miejsce (jakich coraz mniej w górach), do którego jak się okazuje można zapukać w środku nocy i dostanie się nocleg.
III zlot forum był bardzo udany. Miło było spotkać starych znajomych i poznać nowe fajne osoby. Mimo trudności z dojazdem a szczególnie z powrotem był to fantastycznie spędzony weekend. Za trzecim podejściem wreszcie udało nam się znaleźć fajne klimatyczne miejsce. Jeśli ta tendencja się utrzyma, to już nie mogę się doczekać na kolejny zlot.
Z takich ciekawych newsów zlotowych to pamiętam, że na imprezie zlotowej odbyły się nieoficjalne zaręczyny...
w drodze powrotnej praktycznie zatrzymaliśmy na stopa pospieszny autobus jadący do Zgorzelca (zatrzymał nam się na przystanku, na którym nie powinien).
I jeszcze mała ciekawostka... stuptuty okazały się bardziej przydatne w mieście (Wałbrzych) niż na górskim szlaku prowadzącym do Zygmuntówki
Sama Zygmuntówka to fantastyczne miejsce (jakich coraz mniej w górach), do którego jak się okazuje można zapukać w środku nocy i dostanie się nocleg.
Satan pisze:
Wlkp
Mrówkę
Grzesivip3
Paszczaka
Satana
Franka
Waldi449
Olo23333
Seba123
Baniaka
Bubę
Mzaka
Po dokładnej analizie listy gości, znalazłem jeszcze jedną uczestniczkę zlotu z naszego forum
niAniaOgg
To jedna z naszych niezmordowanych wokalistek. Napisała trzy posty a więc jest pełnoprawną forumowiczką
- grzesievip3
- wędrowiec
Jeszcze kilka zdjec dorzuce do watku
http://picasaweb.google.com/ogg.ania/Zy ... yczen2010#
pozdrawiam wszystkich uczestnikow zlotu i forumowiczow oczywiscie
http://picasaweb.google.com/ogg.ania/Zy ... yczen2010#
pozdrawiam wszystkich uczestnikow zlotu i forumowiczow oczywiscie
buba1 pisze:zlot byl wyjatkowy!!!
udalo sie poznac tyle wspanialych nowych mordeki spiewy z gitara, i tance na stole, przepyszna wisniowka, smazenie kielbasek w kominku, snucie planow na przyszle wyprawy...
i to wszystko straciłem przez spóźnienie się na pociąg...
"following our will and wind we may just go where no one's been"
ehh było, minęło...
muszę Wam donieśc, że zapowiadany Walter02 dojechał jednak i około 11 spotkaliśmy się na parkingu (gdybym nie odśnieżał samochodu a od razu poszedł na bieżkowy spacer to byśmy się minęli). Zrobiliśmy małą rundkę do schroniska (domu weselnego) Sowa i około 16 zakończyliśmy zlot
. Pozdrawiam uczestników! kilka fotek trochę później
muszę Wam donieśc, że zapowiadany Walter02 dojechał jednak i około 11 spotkaliśmy się na parkingu (gdybym nie odśnieżał samochodu a od razu poszedł na bieżkowy spacer to byśmy się minęli). Zrobiliśmy małą rundkę do schroniska (domu weselnego) Sowa i około 16 zakończyliśmy zlot
- Ariel Ciechański
- obieżyświat
Cieszę się, że relacja się spodobała. Sporo frajdy sprawiło mi pisanie tego tekstu, dlatego gorące podziękowania Wam się należą, gdyż bez Was nie byłoby tej relacji. Zresztą na pewno kilka osób zauważyło, że cytowałem nie tylko piosenki, niektórzy odnajdą tutaj swoje słowa… jeszcze raz dziękuję!
A Ci, którzy na zlot nie dotarli niech się nie martwią tylko przybędą następnym razem. W takim gronie impreza będzie co najmniej równie dobra!
A Ci, którzy na zlot nie dotarli niech się nie martwią tylko przybędą następnym razem. W takim gronie impreza będzie co najmniej równie dobra!
- grzesievip3
- wędrowiec
- Ariel Ciechański
- obieżyświat