VI Zimowy Zlot Forum

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Miejsce w którum odbędzie się VI Zimowy Zlot Forum Sudety

Czas głosowania minął 04-11-2010 15:30

Schronisko Pod Biskupią Kopą - Góry Opawskie
7
25%
Chatka pod Śmielcem - Karkonosze
13
46%
Chatka pod Śnieżnikiem - Masyw Śnieżnika
1
4%
Schronisko Andrzejówka - Góry Kamienne/Suche
7
25%

Liczba głosów: 28

buba1
bardzo stary wyga

Postautor: buba1 » 24-10-2010 20:11

Michał pisze:[. Dawaj do ankiety (w zasadzie trzeba by anulować starą ankietę, bo np moja osoba w zaistniałej sytuacji zmieniła zdanie :D )
Pzdr

a ja jestem rozdarta!!! ja chce i tu i tu!! bo do poganki tez zlot jest szansą na wyjazd bo ciezko pojechac samodzielnie bo tam chyba wynajecie chaty cos 200zl kosztuje... wiec w pare osob sie nie oplaca na to porywac..a tak w 20 to za darmo prawie wychodzi :D :D :D
no i to moje ukochane gory kaczawskie...

Awatar użytkownika
baniak
wędrowiec

Postautor: baniak » 25-10-2010 06:52

buba1 pisze:
Michał pisze:[. Dawaj do ankiety (w zasadzie trzeba by anulować starą ankietę, bo np moja osoba w zaistniałej sytuacji zmieniła zdanie :D )
Pzdr

a ja jestem rozdarta!!! ja chce i tu i tu!! bo do poganki tez zlot jest szansą na wyjazd bo ciezko pojechac samodzielnie bo tam chyba wynajecie chaty cos 200zl kosztuje... wiec w pare osob sie nie oplaca na to porywac..a tak w 20 to za darmo prawie wychodzi :D :D :D
no i to moje ukochane gory kaczawskie...

buba sprawa jest jasna,że opłaca sę porwać na poganke na zlot,mi osobiście podobają się również obydwie,ale pod Śmielcem to bym zostawił na letni zlocik,spokojnie pozałatwiał zezwolenia itp,zresztą na samą myśl o tej biurokracji to :roll: ...Poprosimy o zmiane ankiety bo myśle,że dla większości to może być własnie to miejsce,mam nadzieje,że już na nastepny zlot dotre...pozdrowionka :lol:
Wolne przewodnictwo-Śnieżnicka Kraina

buba1
bardzo stary wyga

Postautor: buba1 » 25-10-2010 09:41

to by bylo zupelnie idealnie: poganka na zlot zimowy, pod smielcem na wiosenny!!!! przynajmniej nie trzeba sie bedzie z nikim spierac zeby w piecu zapalic zeby cieplo bylo...

trzeba by tam tylko zadzwonic czy sie nic nie zmienilo w ich zasadach, cenach itp

Awatar użytkownika
olo23333
obieżyświat

Postautor: olo23333 » 25-10-2010 09:56

OK
Czyli zrobię jeszcze jedbną ankietę - nie wiem czy tą da się anulować.
Wyrzucę Chatę pod Smielcem i dodam wasze nowe propozycję.
Pozdro

Awatar użytkownika
Michał
Moderator

Postautor: Michał » 28-10-2010 00:02

baniak pisze:sprawa jest jasna,że opłaca sę porwać na poganke na zlot,mi osobiście podobają się również obydwie,ale pod Śmielcem to bym zostawił na letni zlocik

O! Ten wpis świadczy, że forumowicze Sudety.it posiadają wysoki poziom zdrowego rozsądku :lol:
pzdr

Awatar użytkownika
baniak
wędrowiec

Postautor: baniak » 28-10-2010 14:38

Michał pisze:
baniak pisze:sprawa jest jasna,że opłaca sę porwać na poganke na zlot,mi osobiście podobają się również obydwie,ale pod Śmielcem to bym zostawił na letni zlocik

O! Ten wpis świadczy, że forumowicze Sudety.it posiadają wysoki poziom zdrowego rozsądku :lol:
pzdr

Michał dzięki ,że doceniłeś mój wysoki poziom zdrowego rozsądku... :wink:

Pozdrowionka z pogranicza Dolnej Saksoni i Hesjii
Wolne przewodnictwo-Śnieżnicka Kraina

Derty
tramp

Postautor: Derty » 22-01-2011 20:14

baniak pisze:
buba sprawa jest jasna,że opłaca sę porwać na poganke na zlot,mi osobiście podobają się również obydwie,ale pod Śmielcem to bym zostawił na letni zlocik,spokojnie pozałatwiał zezwolenia itp,zresztą na samą myśl o tej biurokracji to :roll: ...Poprosimy o zmiane ankiety bo myśle,że dla większości to może być własnie to miejsce,mam nadzieje,że już na nastepny zlot dotre...pozdrowionka :lol:

Pod Śmielcem załatwia się sprawę z dzierżawiącym chatę klubem wysokogórskim. Akurat jest tak, że tu nie ma żadnych problemów, bo już się dopytywałem u prezesa:) Ponadto zawodowo teraz jestem związany z KPN-em więc zawsze jakoś łatwiej będzie sprawę ustawić. Zezwoleń na wykorzystanie Śmielca nie potrzeba. Ale skoro ma być Poganka, to ja jestem za aż 2x:P Bo po prostu jeszcze tam nie byłem. Jedyny problem to sprawa piesiunia. Czy tam wolno brać duże piesiunie?:OJeżeli nie, to Ewa zostanie w JG, a ja zjawię się sam. Tak więc poproszę o garść szczegółow, a zwłaszcza wiele do zapłacenia, sprawa psa i kto zostaje organizacyjnym szefem zlotu?
Pozdrawiam,
Derty
Ach, chciałbym być fachowcem
W jakiejś wąskiej dziedzinie
Na przykład krzyżować owce
Na górskiej połoninie,[...]
(A. Waligórski, Fachowość)

Awatar użytkownika
Michał
Moderator

Postautor: Michał » 23-01-2011 23:35

Derty, ten wątek umarł, aktualny wątek o zlocie jest w " VI Zimowy Zlot Forum - Poganka - ankieta odnośnie terminu" http://forum.sudety.it/viewtopic.php?t= ... c&start=75
Pzdr

Wróć do „Imprezy”