VI Zimowy Zlot Forum - Poganka - ankieta odnośnie terminu
Ja w sprawie technicznej
Jeśli dotarłbym w piątek, to rozumiem, ze oplata wyniesie mnie: (cena noclegu w piątek / ilość osób w piątek ) + (cena noclegu w sobotę / ilość osób w sobotę)?
Jak widziałem na zdjęciach w chatce panują warunki spartańskie, czyli muszę zabrać jak najwięcej rzeczy na zmianę, a im gorsza pogoda tym więcej.
Do spania śpiwór i karimatę. Coś na pulpę i cos do picia.
Jeszcze jakieś propozycje i uwagi?
Jeśli dotarłbym w piątek, to rozumiem, ze oplata wyniesie mnie: (cena noclegu w piątek / ilość osób w piątek ) + (cena noclegu w sobotę / ilość osób w sobotę)?
Jak widziałem na zdjęciach w chatce panują warunki spartańskie, czyli muszę zabrać jak najwięcej rzeczy na zmianę, a im gorsza pogoda tym więcej.
Jeszcze jakieś propozycje i uwagi?

Czy ktoś z Drogich Forumowiczów posiada skan mapy ze szlakami, aby dotrzeć do Chaty?
Na jednej mojej mapie teren kończy się w 1/3 PK Chełmy.
Na stronie PTTK Jawor jest zarys szlakowy, dość ciekawy w swojej formie
Z góry dzięki,
Konrad
@: k_pp@tlen.pl
Z góry dzięki,
Konrad
"[...]Wolność miłuję i powietrze ponad rześką ziemią." F. Nietzsche
- baniak
- wędrowiec
Kurrant pisze:Czy ktoś z Drogich Forumowiczów posiada skan mapy ze szlakami, aby dotrzeć do Chaty?
Z góry dzięki,
Konrad
znalazłem taką mape może się przyda
http://www.dzpk.pl/addhtml/mapy_parkow/ ... zrodlo.jpg
Jak wygląda sprawa dojazdu do chaty,można zabrnąć tam autkiem?,czy potrzeba szukać jakiegoś parkingu w pobliżu...
Wolne przewodnictwo-Śnieżnicka Kraina
- ecowarrior
- stary wyga
Ja też będę chciał na zlot przybyć już w piątek.
Chcę jechać PKS-em wyjazd z Wrocławia o 15:50, w Grobli o 18:45.
W Jaworze będzie godzinka przerwy na piwko.
W tą sobotę chcę jechać w Izery, w niedzielę jak będę wracał zajadę do sołtysa Grobli (on ma klucze od chatki).
Będzie możliwość, to zorientuję się jak warunki w chatce i zagadam, że jest chęć wynajęcia chatki od już piątku.
Jak ktoś chce ze mną w ten weekend poszlajać, a przy okazji chatkę zobaczyć to zapraszam.
Będę jechał w sobotę rano przez Oławę i Bielany W. nocleg planuję w chatce górzystów. Jadę sam, więc miejsce w samochodzie jest.
Pozdrawiam
Chcę jechać PKS-em wyjazd z Wrocławia o 15:50, w Grobli o 18:45.
W Jaworze będzie godzinka przerwy na piwko.
W tą sobotę chcę jechać w Izery, w niedzielę jak będę wracał zajadę do sołtysa Grobli (on ma klucze od chatki).
Będzie możliwość, to zorientuję się jak warunki w chatce i zagadam, że jest chęć wynajęcia chatki od już piątku.
Jak ktoś chce ze mną w ten weekend poszlajać, a przy okazji chatkę zobaczyć to zapraszam.
Będę jechał w sobotę rano przez Oławę i Bielany W. nocleg planuję w chatce górzystów. Jadę sam, więc miejsce w samochodzie jest.
Pozdrawiam
nieeeeeee...
ja już miałem nigdzie nie jechać, czemu mi to robisz?! Very Happy
Oj tam, oj tam
Nie ma problem, zawsze raźniej w kupie
z innej beczki, mówisz, że lepiej przez Jawor jechać? ja planowałem przez Bolków.
W piątek chcę urwać się z roboty o 14 i do Wrocławia dojadę pewnie ok 15:20. Najszybciej od tej godziny jest połączenie przez Jawor.
Zresztą sam zobacz:
http://www.e-podroznik.pl/public/search ... pId=138743