Zlot Turystów na Wielkiej Sowie

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!
Awatar użytkownika
Voytek
łazik

Zlot Turystów na Wielkiej Sowie

Postautor: Voytek » 30-04-2005 18:49

8 maja odział PTTK Świdnica organizje XXXVIII Zlot Turystów na Wielkiej Sowie. Jak informuje plakat:
-trasy dowolne
- zakończenie zlotu na szczycie Wielkiej Sowy o godz. 13.00 (w razie niepogody w schronisku "Orzeł" - w piwnicy)
W programie:
- konkurs krajoznawczy
- konkurs sprawnościowy
- konkurs niespodzianka
Ja tam będę (czarna koszulka z logiem Dni Gór w Świdnicy, gdyby było chłodniej czerwono-czarny polar Fjord Nansena, w razie deszczu czerwono-czarna kurtka Salewy, z czarnym 25 litrowym plecakiem Alpinusa :wink:)
Zapraszam
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."

Voytek :-)
www.zarodreptaki.zarow.pl

Silesia
turysta niedzielny

Postautor: Silesia » 02-05-2005 00:57

Napisz cos wiecej. Chetnie sie wybiore zwlaszcza ze serce mojego serca ma wyjatkowo wolne 8 maja więc moglibyśmy...
:D Pozdrawiam baaardzo serdecznie

Silesia
turysta niedzielny

Postautor: Silesia » 02-05-2005 00:59

Czy ja też mam opisać jak będę ubrana? :wink:

Awatar użytkownika
Voytek
łazik

Postautor: Voytek » 02-05-2005 19:24

Nie wiem co mam napisać więcej, poza tym, żeby uważać z dojazdem, bo 7-8 maj odbywa się Rajd Elmot, więc Walimska Kostka będzie zablokowana. Nie wiem jak dokładnie przebiegają oesy, ale gdzieś w necie można to znaleźć.
Najważniejsze jest to aby dotrzeć na szczyt przed godziną 13:00, a wrazie niepogody (deszczu) do schroniska Orzeł. A reszta to będzie wielka improwizacja.
Acha na plecaku będę miał plakietkę z herbem Żarowa :D
Jak macie czas i chęci zapraszam, zrobimy przedpremierowe spotkanie forumowiczów :D
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."

Awatar użytkownika
Voytek
łazik

Postautor: Voytek » 09-05-2005 15:30

Nio to wróciłem, pogoda...hmm cztery pory roku:
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Więcej zdjęć na: www.zarodreptaki.prv.pl
Z turystycznym pozdrowieniem

Wróć do „Imprezy”