Mój typ - kwiecień, Bielice, Góry Bialskie / Złote.
II Zlot Forum Sudety.it
II Zlot Forum Sudety.it
Wpisywać miejsca i czas!

Należy przestrzegać przepisów BHP...zwłaszcza na kolei.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Mi pasuje każdy weekend kwietnia, ja jestem za Śnieżnikiem i jego zaokniami
o Bialskich się wyowiem, jak wrócę z nart 
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
mnie nie pasuje weekend 17-19 kwietnia... ale reszta może być
a miejsce? fajnie by było zrobić w Izerach - Chatka Górzystów, może schronik na Smrku, ale Śnieżnik czy Kamienne (chociaż te można by zostawić na cieplejsze dni, co by sobie pod chmurką pospać
) też fajne 
a miejsce? fajnie by było zrobić w Izerach - Chatka Górzystów, może schronik na Smrku, ale Śnieżnik czy Kamienne (chociaż te można by zostawić na cieplejsze dni, co by sobie pod chmurką pospać
Oko wszystko widzi
W góry, w góry miły bracie!
Tam przygoda czeka na Cię!
http://www.picasaweb.google.pl/tomuch.be
W góry, w góry miły bracie!
Tam przygoda czeka na Cię!
http://www.picasaweb.google.pl/tomuch.be
wirek pisze:W sumie, gdyby było ciepło, to wiatowanie przez weekend w Kamiennych, nie koniecznie tylko nad Sokołowskiem, to niezły pomysł
niekoniecznie w tej, acz tak napisalam bo ta jest chyba moja ulubiona wiata
byle do wiosny!!!!!!!!!!!!!
a moze jakis przedzlot?? moze 24-25.01. w chatce gorzystow?? coby obgadac szczegoly dotyczace zlotu wiosennego??
No mi tam tak średnio ta opcja wiatowa pasuje...
I na przedzlot niestety się nie piszę, ponieważ sesja zimowa w wymiarze dwóch sesji akurat w tym czasie mi przypada..
I na przedzlot niestety się nie piszę, ponieważ sesja zimowa w wymiarze dwóch sesji akurat w tym czasie mi przypada..
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
- Raubritter
- bardzo stary wyga
A mi bardzo odpowiada ta opcja bo już zasmakowałem latem spania w owych wiatach w Kamiennych i z miła chęcią bym to powtórzył... ach, kiełbaski z ogniska, piwko, mniam
Jakaś ankieta by się przydała, co nie?
Jakaś ankieta by się przydała, co nie?
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
894 - ???
U mnie jak zwykle wiosną bardzo krucho z terminami. Jeśli nie zdarzy się nic nieprzewidzianego to raczej będę szykował się na spotkanie z Wami na jakimś zlocie kolejowym forum w dziwnym terminie. A może uda się coś wykroić na wiosnę ?
U mnie jak zwykle wiosną bardzo krucho z terminami. Jeśli nie zdarzy się nic nieprzewidzianego to raczej będę szykował się na spotkanie z Wami na jakimś zlocie kolejowym forum w dziwnym terminie. A może uda się coś wykroić na wiosnę ?
Wszystko co piękne jest przemija, wszystko co piękne jest zostaje ...
Zlot w Masywie Śnieżnika lub Górach Kamiennych brzmi fajnie
Nie wiem jak będzie u mnie z czasem w kwietniu. Obecnie wiele rzeczy jest pod znakiem zapytania. Jeżeli zlot miałby odbyć się w Górach Kamiennych to postarałbym się znaleźć choć kilka godzin wolnego czasu żeby poznać forumową ekipę
Nie wiem jak będzie u mnie z czasem w kwietniu. Obecnie wiele rzeczy jest pod znakiem zapytania. Jeżeli zlot miałby odbyć się w Górach Kamiennych to postarałbym się znaleźć choć kilka godzin wolnego czasu żeby poznać forumową ekipę
Na wysoką wchodzę górę, na najwyższy idę szczyt...
Góry, górki i pagórki
http://picasaweb.google.pl/Syrioosh
Góry, górki i pagórki
http://picasaweb.google.pl/Syrioosh
Dla mnie kwiecień - ok.
Co do miejsca, podobnie jak Wlkp - nie będę narzucał swojej propozycji, bo przecież nie tylko dla gór się jedzie na zlot
.
Mam tylko jedną propozycję - spróbujmy znaleźć kompromis między hotelami górskimi a wiatami, co?
Ognicho i kiełbachy - obowiązkowe!
Szczegóły omówimy na zlocie frakcji MK sudety.it - "krypta" (mam nadzieję, że jeszcze w marcu
).
Tyle wstępnej deklaracji. Przecież i tak wszystko wyklaruje się dopiero pod koniec marca / na początku kwietnia. A znając życie, to jeszcze w przeddzień zlotu ktoś tam zrezygnuje, albo przeciwnie - zdecyduje się przyjechać. Takie last minute
Co do miejsca, podobnie jak Wlkp - nie będę narzucał swojej propozycji, bo przecież nie tylko dla gór się jedzie na zlot
Mam tylko jedną propozycję - spróbujmy znaleźć kompromis między hotelami górskimi a wiatami, co?
Ognicho i kiełbachy - obowiązkowe!
Szczegóły omówimy na zlocie frakcji MK sudety.it - "krypta" (mam nadzieję, że jeszcze w marcu
Tyle wstępnej deklaracji. Przecież i tak wszystko wyklaruje się dopiero pod koniec marca / na początku kwietnia. A znając życie, to jeszcze w przeddzień zlotu ktoś tam zrezygnuje, albo przeciwnie - zdecyduje się przyjechać. Takie last minute