Pasterka odpisała , mają wolne miejsca na luty, cena 30 zeta.
Qrde, mamy zagwozdkę.
Bo wszyscy , którzy wyrazili swoją opinię mają rację, trudno będzie osiągnąć kompromis. Bo z jednej strony liderem jest Złotoryja, na teraz już 5 głosów (ja jeszcze nie głosowałem), a możemy liczyć nawet 6, bo domyślam się, kto głosował na Marczów, i wiem, że do Złotoryi też chętnie przyjedzie
A z drugiej strony nie sposób też nie uwzględnić silnych głosów za Pasterką, rozumiem Ola, Gara i Waldiego, którym ta miejscówka się podoba. A nie chciałbym, aby któraś z opcji czuła się niedoceniona.
Myślałem, że może Jagodna w Górach Bystrzyckich pogodziła by wszystkich? Bo tak: jest fajne schronisko w starym klimacie, bez zbędnych luksusów (nie byłem, wyczytałem to w innych wątkach), są góry, nie było tam jeszcze imprezy forumowej, wogóle to Bystrzyckie są mało znane, jest ognisko (mniemam), jest dojazd.
Można nawet zrobić ciekawy program: w piątek, o ile ktoś przyjedzie z rana. to traska po górach, a w sobotę przejść zielonym szlakiem do Bystrzycy Kłodzkiej (ok. 2 godz. ) i w Bystrzycy jest o 13.56 pociąg do Kłodzka, pojechać na starówkę kłodzką, może uda mi się załatwić wejście do fortów, jakiś browar, i o 18.42 jest pociąg powrotny, jedziemy do Długopola, i dymamy czerwonym szlakiem do Spalonej, szlak idzie drogą ok. 9 km, po drodze może ktoś wytrzeźwieje, to pójdzie naprzód po samochód zabrać resztę nieboraków

Oczywiście , program zależy od ilości śniegu.
Piszcie, co myślicie o Jagodnej, może w trakcie rozwoju sytuacji zrobimy nową ankietę.
pzdr