grzesievip3 pisze:na jednym z forum śmieją się z nas, że robimy zloty w PTSM-ach a nie w schroniskach górskich
Żal im d... ściska, bo też by tak chcieli.
wirek pisze: Ciekawe, jak zrobić zlot w schronisku górskim i zobaczyć Złotoryję, Świerzawę i Miłek i żeby to jeszcze nie zahaczało o turystykę idiotyczną
gar pisze:wirek pisze: Ciekawe, jak zrobić zlot w schronisku górskim i zobaczyć Złotoryję, Świerzawę i Miłek i żeby to jeszcze nie zahaczało o turystykę idiotyczną
Mniemam, że są pewne grupy tzw. turystów, które gardzą Złotoryją, Świerzawą i Miłkiem
grzesievip3 pisze:wirek pisze: A może PTSM w Lubachowie?
na jednym z forum śmieją się z nas, że robimy zloty w PTSM-ach a nie w schroniskach górskich. Ale jak dla mnie może być ptsm
Pudelek pisze:wiele PTSM-ów jest znacznie bardziej sympatycznych niż większość schronisk położonych w górach...
Michał pisze:[
Proponuję przejść do konkretów, i zakładać ankiety, osobiście dla mnie wszystkie propozycje są fajne. Tylko Odrodzeniu stanowcze "nie"
grzesievip3 pisze:na jednym z forum śmieją się z nas, że robimy zloty w PTSM-ach a nie w schroniskach górskich.
buba1 pisze:Michał pisze:Proponuję przejść do konkretów, i zakładać ankiety, osobiście dla mnie wszystkie propozycje są fajne. Tylko Odrodzeniu stanowcze "nie"
Czybys wybieral sie na zimowy zlot rowerem? Tak dobrze rozpoczales rok to sie rozochociles , co??![]()
Waldi 449 pisze: cobyśmy nie musieli spotkac a może musieli spotkac się na rynku u BUBY w Oławie(mnie się podoba).
Waldi 449 pisze:...a w,, tajemnicy wielkiej " to mogę tylko powiedziec że Grześ szykuje jakieś atrakcje specjalne w pewnym jednym miejscu, ale to .... TAJEMNICA ....
buba1 pisze:Waldi 449 pisze:...a w,, tajemnicy wielkiej " to mogę tylko powiedziec że Grześ szykuje jakieś atrakcje specjalne w pewnym jednym miejscu, ale to .... TAJEMNICA ....
a jak ankieta wykaze inne miejsce to co z niespodzianka?