Slyszal ktos z was o "stodole" w Miedzygorzu ? kiedy pierwszy raz tam trafilem wiedzialem ze nie raz tam przywedroje
Miejsca w ktore zawsze bedziemy wracac ;)
-
Marekmararek
- turysta niedzielny
Miejsca w ktore zawsze bedziemy wracac ;)
Witam
Slyszal ktos z was o "stodole" w Miedzygorzu ? kiedy pierwszy raz tam trafilem wiedzialem ze nie raz tam przywedroje
Wedrowcy zawsze serdecznie witani przez wlascicielke Pania Helenke . Stodola znajduje sie na uboczu Miedzygorza . Wlasnie w takich miejscach czuc ten prawdziwy gorski klimat . Jesli ktos zna podobne miejsca prosze o odpowiedz 
-
Marekmararek
- turysta niedzielny
- ecowarrior
- stary wyga
Każdy powrót w góry sprawia mi niezmierną radość i cieszy spragnione serce, lecz z miejsc które darzę szczególnym sentymentem i w którym sobie powiedziałem to jest to, to Beskid Niski, właściwie niezależnie od rejonu, cały jest urokliwy, i Siekierezada w Bieszczadach. W listopadzie, najprawdopodobniej, znów tam wrócę 
Zawsze będę wracał na Szyndzielnię czy Dębowiec w Beskidzie Śląskim, tam się wychowałem i tam poznawałem góry. To takie magiczne dla mnie miejsce. Bardzo lubię wracać w Góry Złote czy Bialskie to takie jeszcze dzikie góry, w których bardzo trudno kogoś spotkać.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
- ecowarrior
- stary wyga
W tych górach przynajmniej raz w roku bywamy i zawsze coś nowego się zobaczy.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
schroniska i góry
I właśnie dla tego w przyszłym tygodniu biorę mojego synka w Karkonosze.Ja połażę po swoich dawnych szlakach powspominam a on zobaczy nowe góry aby pogoda dopisała. Pozdrowionka
Moim ulubionym miejscem w górach jest niewysoki szczycik Czoło w Karkonoszach (nad Karpaczem Górnym) na którym znajdują się malownicze skałki z których roztacza się super panorama na Karkonosze.
Dlaczego???
Jako dziecko z kuli tego że rodzice posiadali domek w Karpaczu Górnym byłem tam niezliczoną ilość razy (prawie codziennie) i to miejsce na zawsze pozostanie w moim sercu
Poza ww do moich ulubionych terenów należą:
- Beskid Żywiecki i Worek Raczański
- Rudawy Janowickie (okolice Szwajcarki i Zamekl Bolczów)
- Beskid Śląski - rejon Błotnego / Szyndzielni i Klimczoka
- Bieszczady:)
Dlaczego???
Jako dziecko z kuli tego że rodzice posiadali domek w Karpaczu Górnym byłem tam niezliczoną ilość razy (prawie codziennie) i to miejsce na zawsze pozostanie w moim sercu
Poza ww do moich ulubionych terenów należą:
- Beskid Żywiecki i Worek Raczański
- Rudawy Janowickie (okolice Szwajcarki i Zamekl Bolczów)
- Beskid Śląski - rejon Błotnego / Szyndzielni i Klimczoka
- Bieszczady:)
-
Petefijalkowski
- turysta niedzielny
- ecowarrior
- stary wyga