Lech pisze:@Leuthen - gwoli uczciwości i rzetelności być musiał zacząć od siebie
Zacząłbym od tych, co nie potrafią skonstruować poprawnie zdania w ojczystym języku...
Specjalnie napisałem w tym słowie "ć" zamiast "ś" i wiedziałem kto się przyczepiLeuthen pisze:Lech pisze:@Leuthen - gwoli uczciwości i rzetelności być musiał zacząć od siebie
Zacząłbym od tych, co nie potrafią skonstruować poprawnie zdania w ojczystym języku...

Lech pisze:Specjalnie napisałem w tym słowie "ć" zamiast "ś" i wiedziałem kto się przyczepiLeuthen pisze:Lech pisze:@Leuthen - gwoli uczciwości i rzetelności być musiał zacząć od siebie
Zacząłbym od tych, co nie potrafią skonstruować poprawnie zdania w ojczystym języku...![]()
Bzdura kompletna! Moja znajoma, która ma endoprotezę, chodziła sporo z kijkami NW i początkowo je sobie chwaliła. Potem jednak przekonała się, że sobie tym tylko narobiła szkody. Właśnie jest po operacji tej endoprotezy i czeka ją następna...jojez pisze:Sport Nordic Woking można wszędzie uprawiać, niezależnie od miejsca i wieku.

To zauważyłem. Gorzej jak propagatorzy Nordic Walking wypisują jeszcze gorsze bzdury i ewidentne kłamstwa.Dolnoślązak pisze:Oj, to tylko jakiś spamer, pisze byle co.
źródło cytatu > http://www.goldenline.pl/grupy/Sport_i_ ... e,1698176/Chód nordycki to doskonały sposób na zrzucenie kilku zbędnych kilogramów, doskonała aktywność fizyczna dla osób z chorobami serca (choroby wieńcowe) czy endoprotezami. Polecane przez lekarzy oraz fizjoterapeutów.