Choć nie znam ani tej kapeli, ani Varga, to jednak gotów byłem się założyć, że to nie wyznawca Mesjasza.
Che Guevara i koszulki
Raubritter pisze:Skąd ja wiedziałem że to napiszesz... Powiem inaczej - Satanie słuchasz black i deth metalu - jesteś za podpalaniem kościołów, bezczeszczeniem cmentarzy, mordami rytualnymi i rysowaniem pentagramów na murach?
A Ty uważasz, że gość z koszulką Che jest za komunizmem?
Należy przestrzegać przepisów BHP...zwłaszcza na kolei.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Raubritter pisze:Wychodzę z założenia że istnieje takie prawdopodobieństwo.
To i ja mogę podejrzewać, że nosząc koszulke z napisem "Burzum" są Ci bliskie ideały Varga - nazizm, a jego czyny - morderstwo - nie robią na Tobie wrażenia, choć Che nazywasz mordercą.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Nie Satanie, tu chodzi po prostu o to że ja nie jestem tak tolerancyjną osoba jak Ty i stąd ta różnica zdań. Taka odskocznia od Sudetów na forum . No ale rozumiem Twoje zdanie i je szanuję. 
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
O kurcze, co się wyrabia na tym forum...?
Widzę, że sporo mnie ominęło.
To może też doleję oliwy do ognia
Jeśli chodzi o terrorystę, którego gęba jest częstym motywem na koszulkach i naszywkach, mam podobne zdanie jak Raubritter. Skoro w Polsce zakazane jest manifestowanie nazistowskich poglądów poprzez wizerunki i symbole, to podobny zakaz powinien obejmować wszystko co związane jest z komunizmem.
Ten gość dawno powinien dostać kulkę w łeb, a nie być utrzmywanym z podatków społeczeństwa. Nie dosyć, że facet próbował zwiać z więzienia, to jeszcze pozwala mu się komponować za kratkami! A propos, całe te towarzystwo, które w Norwegii podpala kościoły, powinno gnić w pierdlu. Sorry za tę dygresję, ale tak jakoś mnie naszło
To może też doleję oliwy do ognia
Jeśli chodzi o terrorystę, którego gęba jest częstym motywem na koszulkach i naszywkach, mam podobne zdanie jak Raubritter. Skoro w Polsce zakazane jest manifestowanie nazistowskich poglądów poprzez wizerunki i symbole, to podobny zakaz powinien obejmować wszystko co związane jest z komunizmem.
Nosisz koszulki "Burzum"? Słuchasz "Burzum". Przypominam - gośc siedzi w więzieniu za morderstwo, ma mocno faszystowskie poglądy.
Ten gość dawno powinien dostać kulkę w łeb, a nie być utrzmywanym z podatków społeczeństwa. Nie dosyć, że facet próbował zwiać z więzienia, to jeszcze pozwala mu się komponować za kratkami! A propos, całe te towarzystwo, które w Norwegii podpala kościoły, powinno gnić w pierdlu. Sorry za tę dygresję, ale tak jakoś mnie naszło
Radus pisze:O kurcze, co się wyrabia na tym forum...?
Miło, że wróciłeś! Ostatnio jakiś taki mały zastój na forum, ale to pewnie przez wakacje.
Radus pisze:... A propos, całe te towarzystwo, które w Norwegii podpala kościoły, powinno gnić w pierdlu. Sorry za tę dygresję, ale tak jakoś mnie naszło
Radus, nie popadajmy w skrajny radykalizm.
Coś dla fanów kubańskiego zbrodniarza
http://portalwiedzy.onet.pl/112189,1,0, ... media.html
Komentarze internautów są bardzo jednoznaczne.
Najlepszym podsumowaniem jest zdjęcie 11, zdegenerowany Maradona z portretem Che.
http://portalwiedzy.onet.pl/112189,1,0, ... media.html
Komentarze internautów są bardzo jednoznaczne.
Najlepszym podsumowaniem jest zdjęcie 11, zdegenerowany Maradona z portretem Che.