GSS wg Mariomara
oj na mnie niestety nie można póki co liczyć- kończę sesję 2 lipca (ostatni najgorszy egzamin) i do tego czasu siedzę w Poznaniu nad książkami..ale termin 7-8 VII już pasuje. Bo potem jadę na dwa tygodnie (od 10 VII) na wieś pod Częstochowę proawdzić stadninę koni, więc znów mnie nie będzie..a chętnie bym się z Wami gdzieś wybrała i powędrowała nie tylko palcem po mapie.. 
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
oj na mnie niestety nie można póki co liczyć- kończę sesję 2 lipca (ostatni najgorszy egzamin) i do tego czasu siedzę w Poznaniu nad książkami..ale termin 7-8 VII już pasuje. Bo potem jadę na dwa tygodnie (od 10 VII) na wieś pod Częstochowę proawdzić stadninę koni, więc znów mnie nie będzie..a chętnie bym się z Wami gdzieś wybrała i powędrowała nie tylko palcem po mapie.. 
Potwierdzam chęć wyjazdu 7-8 lipca. To, że są wakacje, nie znaczy, że trzeba rezygnować z króttkich przecież (a nie pochłaniających ogromne ilości urlopowe) wypadów w góry.
Mam również nadzieję, że najbliższe wyjazdy będą już dostępne dla niezmotoryzowanych uczestników, a baza wypadowa (start) będzie dostępny koleją!
Pozdrawiam i liczę na propozycję wyjazdu!
No przecież nie będziemy z tym czekać do września, co?
Hoffior
Mam również nadzieję, że najbliższe wyjazdy będą już dostępne dla niezmotoryzowanych uczestników, a baza wypadowa (start) będzie dostępny koleją!
Pozdrawiam i liczę na propozycję wyjazdu!
No przecież nie będziemy z tym czekać do września, co?
Hoffior
"Życie jest jak pudełko czekoladek...Nigdy nie wiesz, co Ci się przytrafi..." (Forrest Gump)
O nasi studenci przytłoczeni sesją egzaminacyjną dali znak życia.
Mam nadzieję, że wszystko przebiega pomyślnie i przy okazji życzę powodzenia na finiszu.
Jeśli chodzi o mnie,to termin 7-8.07. mógłby być, ale Kierownik wyprawy chyba nie może, a bez Niego to już by nie było to.
Ale jak by co, to miałbym ciekawą propozycję na trasę poza GGS-em. Tylko to by było 5-8.07. z dajazdem PKP na trasę. Apollo chyba też by się dał namówić.
Mam nadzieję, że wszystko przebiega pomyślnie i przy okazji życzę powodzenia na finiszu.
Jeśli chodzi o mnie,to termin 7-8.07. mógłby być, ale Kierownik wyprawy chyba nie może, a bez Niego to już by nie było to.
Ale jak by co, to miałbym ciekawą propozycję na trasę poza GGS-em. Tylko to by było 5-8.07. z dajazdem PKP na trasę. Apollo chyba też by się dał namówić.
Wlkp ma rację - kierownik nie może. :-/ Także musimy pozostać przy 16/17 lub 23/24 VI. Ale są pewne plusy - bo to byłby już ostatni wyjazd zagramaniczny (następny dopiero w etapie "Zawory - Góry Stołowe"), także ostatni raz będziemy korzystać z samochodu.
A co do wyjazdu poza GGSowego - to jak najbardziej - z Wlkp pojadę nawet do Suwałk
.
Czekam w takim razie na ujawnienie planów.
A co do wyjazdu poza GGSowego - to jak najbardziej - z Wlkp pojadę nawet do Suwałk
apollo pisze:A co do wyjazdu poza GGSowego - to jak najbardziej - z Wlkp pojadę nawet do Suwałk.
Do Suwałk to może nie, chociaż myślałem żeby odwiedzić wszystkie parki narodowe w Polsce i trochę tego jeszcze zostało. Zaś Wigierski Park Narodowy pewnie jest fajny, no i w pobliżu jest Góra Krzemieniucha (289m npm). To chyba niezła dominanta krajobrazowa jak na tamte rejony.
Co do mojej propozycji, to miałem na myśli trasę Boguszów Gorce - Bardo Śląskie z trzema noclegami po drodze (Sokołowsko, Rzeczka, Srebrna Góra). Za jednym zamachem byśmy zaliczyli ulubione góry Satana i Waltera.
Odnośnie GGSu, to znowu czekamy na deklarację Mariomara co do jego prywatnych imprez. Moja pozostała ekipa deklaruje gotowość na dalsze etapy, ale najbliższe dwa weekendy mają zajęte. By nie zaśmiecać wątku - dam znać na priva, jaki termin wskazał Mariomar - chyba, że ktoś poza Wlkp, Mariomarem i mną (z forum) byłby skłonny uderzyć jeszcze w czerwcu na podbój czeskiej strony Gór Izerskich.
Apollo. Ty się tak nie ciesz
, bo nie wiem, czy w te 2 dni uda nam się dojśc tak daleko, by na kolejnej wyprawie, już z Polski, zaatakować Smrka w Górach Izerskich. Bo góry przed nami już coraz wyższe, więc wejście na nie, nawet liniowo, pochłania coraz więcej czasu. Więc na razie nienastawiałbym się... 
Hm...nie wiem, czy z tym terminem 5-8 lipca udałoby mi się z wolnym w pracy. Generalnie podczas wakacji preferowałbym wyjazdy 2-dniowe (sob-niedz) - tak już mam ustawioną po prostu pracę...
Natomiast może w inny lipcowy weekend co do GGS-u, to uda się właśnie już z PL zaatakować Izerskie? Chciałbym bardzo
Czekam na proposale.
Pozdrawiam!
Hoffi
Natomiast może w inny lipcowy weekend co do GGS-u, to uda się właśnie już z PL zaatakować Izerskie? Chciałbym bardzo
Czekam na proposale.
Pozdrawiam!
Hoffi
"Życie jest jak pudełko czekoladek...Nigdy nie wiesz, co Ci się przytrafi..." (Forrest Gump)
a to jakby coś wam do głowy wpadło, to informujcie tu. Generalnie wakacje mam dośc zapchane, mam tylko nadzieje, że nie będzie kampanii wrześniowej, bo wtedy zamiast Bałkanów siedziałabym w Poznaniu :/ ale byłby plus - wrześniowe wyjazdy są najfajniejsze, bo nie ma tylu ludzi w górach