Świąteczno Nowo Roczna relacja fotograficzna z Masywu Śnieżnika
http://picasaweb.google.com/Azja73/Snieznik201011#
Temu idiocie co jechał z Sieradza do Łodzi i non stop kaszlał zajefajnie dziękuję za zarażenie mnie.A wspaniałym ludkom w górach super dzięki.Szczególnie tej większości z Poznania lecz nie tylko.Do spotkania na szlaku.Mam nadzieję że się spodobają
Błąd jakiś idzie u mnie i ten i 2
fotki z wypadu Świąteczno Nowo Rocznego -Śnieżnik
fotki z wypadu Świąteczno Nowo Rocznego -Śnieżnik
Ostatnio zmieniony 07-01-2011 20:48 przez azja, łącznie zmieniany 2 razy.
- grzesievip3
- wędrowiec
Wczoraj też oglądałam i też wszystko hulało...
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
http://picasaweb.google.com/Azja73/Snie ... cked=true# u mnie też jakieś jaja zobaczcie teraz wyłapałem jajo jak się wyloguje nie można tego zobaczyć czemu tak nie wiem ale u mnie tak jest- na kompach za mało się znam ale na razie mi działa dajcie znać czy wam spoko idzie
a przez schronisko szedłeś?Trzeba było zapytać o mnie kogoś z obsługi a tyle co kumam we wtorek byłem na zmywaku.Dopiero w czwartek poszedłem do chaty Navyrsi i tu mnie nie było od południa do 20,30a tak byłem non stop w schronie, za pozytywną opinie o zdjęciach dzięki takie wypowiedzi mnie utwierdzają w tym że robię jednak coś ciekawego a nie tylko małpie fotkibaniak pisze:azja! świetne zdjęcia,odzwierciedlają twoje uczucie do Gór.Byłem na Śnieżniku we wtorek przed sylwestrem,pogoda była niełaskawa dla mnie,ale to mi nie przeszkadzało w wędrowaniu po Śnieżnickiej Krainie,wracałem przez Stromą do Kletna
- baniak
- wędrowiec
azja pisze:a przez schronisko szedłeś?Trzeba było zapytać o mnie kogoś z obsługi a tyle co kumam we wtorek byłem na zmywaku.Dopiero w czwartek poszedłem do chaty Navyrsi i tu mnie nie było od południa do 20,30a tak byłem non stop w schronie, za pozytywną opinie o zdjęciach dzięki takie wypowiedzi mnie utwierdzają w tym że robię jednak coś ciekawego a nie tylko małpie fotkibaniak pisze:azja! świetne zdjęcia,odzwierciedlają twoje uczucie do Gór.Byłem na Śnieżniku we wtorek przed sylwestrem,pogoda była niełaskawa dla mnie,ale to mi nie przeszkadzało w wędrowaniu po Śnieżnickiej Krainie,wracałem przez Stromą do Kletna
Tak byłem w schronisku i piłem herbatke z cytryną ale było mnóstwo ludzisków i zrobiłem to szybko i w droge
Wolne przewodnictwo-Śnieżnicka Kraina