nie bylam jeszcze na borzawie ale mam zamiar tam kiedys zawitac. Jak najlepiej tam isc? z wolowca do mizhirii czy na odwrot? zeby komunikacja nie zabierala za duzo czasu
My uderzaliśmy na Borżawę od strony Wołowca. Na samej połoninie znależliśmy dwa źródełka wody - jeżeli kiedyś komuś będą potrzebna to postaram się wytłumaczyć gdzie można ich szukać.
jak bede sie wybierac na borzawe to sie odezwe w sprawie lokalizacji zrodelek! a masz moze informacje o zrodelkach w bieszczadach wschodnich na trasie uzok- pikuj? albo jakies inne ciekawe informacje o tych terenach?
a tymczasem ciag dalszy fotek ze swidowca:
fotki ciag dalszy
tabliczki ktore towarzyszyly nam przez duza czesc trasy
niby zwykle miejsce ale ile tam bylo jezyn!!!!
koliba na magurycy- troche przeciekala ale tylko dzieki niej nie splynelismy juz 3 dnia
Niestety rejony, o które pytasz to dla mnie terra incognita. Te obszary dopiero przede mną!
Na pocieszenie mogę powiedzieć, że rozejrzę się za pewną drewnianą chatą w Górach Złotych (nad Radochowem). Zauważyłem, że lubujesz się w takich miejscach. Od poniedziałku mam w końcu dłuuugo wyczekiwany urlop. Zamierzam połazikować po Złotych i rejonie Adrspachu.
Jeżeli znajdę jakieś "ascetyczne" miejsca noclegowe, to dam znać!
ojjjjjjjjjjjjj, zatem czekam niecierpliwie na jakies wiesci z chat wszelakich!! gory zlote jak na razie sa mi nieznane, ale wiedzac ze jest tam jakas chata, szybko trzeba by to zmienic!!
zycze udanego urlopu, ladnej pogody i owocnych poszukiwan!!!!