W sprawie spamu c.d.

Coś nie działa? Jakieś pytania? A może masz jakieś propozycje co do nowych działów forum?
Awatar użytkownika
adam
Administrator

Re: W sprawie spamu c.d.

Postautor: adam » 17-03-2016 12:05

Pudelek pisze:Ja nie do końca rozumiem... razem z aktualizacją forum miała się zwiększyć ilość osób z uprawnieniami, ale przecież do tego nie doszło, bo nowych moderatorów nie ma. A tymczasem są takie kwiatki jak to: viewtopic.php?f=5&t=5251 i to w trzech osobnych wątkach. Bez nowych modów nic się nie zmieni!

Bardzo słuszna diagnoza. I? Ogłosimy łapankę na moderatorów?

Pudelek pisze:Odnośnie zatwierdzania - może wystarczy, aby nowy przy rejestracji musiał wpisać kod lub kliknąć link aktywacyjny u siebie (zakładam, że są takie możliwości). To na pewno mocno by przerzedziło chętnych, zwłaszcza boty.

Ależ przy rejestracji trzeba wpisać kod. To raczej nie boty u nas się teraz rejestrują.

Awatar użytkownika
voi-vod
obieżyświat

Postautor: voi-vod » 17-03-2016 13:48

adam pisze:Ogłosimy łapankę na moderatorów?

Nikt z userów pomstujących na bałagan i spamerów się nie zgłosił?
Zaglądam na forum codziennie i mógłbym poświęcić trochę czasu na porządki.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"

"Lepiej jest milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 17-03-2016 15:08

Przecież pisałem, że mogę przyjąć tą fuchę, ale nie sam (bo też są okresy, że nie zaglądam na forum). Zaproponowałem też Dolnoślązaka, nie oponował ;)
Albo voi-vod :)

Zatem ktoś widać bardzo po łebkach czyta ten wątek :P