A może by tak stworzyć (tak jak w temacie) galerię forumowiczów, nie chodzi mi tu o dodanie swojego zdjęcia w ustawieniach profilu, ale o osobną stronkę, gdzie wstawiono by zdjątko (nadesłane przez użytkowników) oraz krótką swoją charakterystykę, co Wy wszyscy na to, i jak się zapatruje na takie cosik admin??
Pozdrawiam
Galeria forumowiczów
Galeria forumowiczów
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."
Voytek
www.zarodreptaki.zarow.pl
Voytek
-
Silesia
Tu mówi admin
No to admin zapatruje się na to jak następuje:
Na portalu pojawi się strona, gdzie będzie miejsce na krtótki opis i charakterystykę (i może zdjęcie) tych autorów artykułów i zdjęć, którzy będą tego chcieli.
A co do galerii forumowiczów, chyba lepiej zostać przy mniej lub bardziej rozbudowanym profilu - można tam podać swoje zainteresowania, zdjęcie, adres swojej strony domowej (np. ze swoimi zdjęciami z wypraw), itp.
No chyba, że ktoś mnie jednak przekona do innego konkretnego rozwiązania (co się jednak czasami i wbrew pozorom zdarza
).
Pozdrawiam nie mniej świątecznie
Na portalu pojawi się strona, gdzie będzie miejsce na krtótki opis i charakterystykę (i może zdjęcie) tych autorów artykułów i zdjęć, którzy będą tego chcieli.
A co do galerii forumowiczów, chyba lepiej zostać przy mniej lub bardziej rozbudowanym profilu - można tam podać swoje zainteresowania, zdjęcie, adres swojej strony domowej (np. ze swoimi zdjęciami z wypraw), itp.
No chyba, że ktoś mnie jednak przekona do innego konkretnego rozwiązania (co się jednak czasami i wbrew pozorom zdarza
Pozdrawiam nie mniej świątecznie
- Lech
- bardzo stary wyga
Re: Tu mówi admin
adam pisze:No chyba, że ktoś mnie jednak przekona do innego konkretnego rozwiązania (co się jednak czasami i wbrew pozorom zdarza )
Zatem próbuję przekonać: Czy nie warto jednak zmajstrować coś w tym stylu, jak ta oto galeria? =>
http://www.321gory.pl/strona/galeriaforum/galeriaforum.htm

Lechu dzięki za poparcie, na Ciebie zawsze można liczyć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."
Voytek
Voytek
- wodnik_szuwarek
- tramp
Re: Tu mówi admin
Lech pisze:adam pisze:No chyba, że ktoś mnie jednak przekona do innego konkretnego rozwiązania (co się jednak czasami i wbrew pozorom zdarza )
Zatem próbuję przekonać: Czy nie warto jednak zmajstrować coś w tym stylu, jak ta oto galeria? =>
http://www.321gory.pl/strona/galeriaforum/galeriaforum.htm
Świetnie to wymyślili. To konsoliduje forum, portal, ba... organizacje. Zanotuję to w pamięci. Aaaa mają tam fajne forum, masa ludzi pisze, odwiedza. Portal też niezły, choć technicznie taki sobie.
Moje forum http://dolinakarpia.malopolska.pl Zapraszam do regionu DOLINA KARPIA koło Oświęcimia - to kraj stawów i rzek
Blisko Beskid Mały i Makowski