Temat do usuniecia
Dlaczego żenada?Porównaj dla przykładu swojego posta z postem Buby.Jestem za działaniem a nie siedzeniem i biadoleniem.Swoją droga jak by to było??
Jak Kuba Bubie tak Buba Kubie z nawiązką!!!
hihi
Według mnie w rankingu 1pkt. dla Buby za pomysł +1pkt
Rafał nadal -1pkt za bierność
Jak Kuba Bubie tak Buba Kubie z nawiązką!!!
hihi
Według mnie w rankingu 1pkt. dla Buby za pomysł +1pkt
za przytrzymanie w takiej samej sytuaccji w jakiej do tej pory sie znajdowała sama.ale ze chyba jakas dosyc zlosliwa ze mnie bestia to uleglam ich prosba dopiero po dluzszym czasie
Rafał nadal -1pkt za bierność
Nie trzeba brać kaset. Wystarczy jedna rozgłośnia radiowa, dobrze słyszalna w całym kraju, o bardzo specyficznej misji i nie jest to bynajmniej RMF Classic
Ja nie jestem typem zbytnio zabawowym, ale zabawa w granicach rozsądku jest jak najbardziej do przyjęcia. Wnerwia mnie tylko niepotrzebne darcie ryja dla samego faktu, że się ryja ma, zwłaszcza gdy prócz darcia nie ma się nic do przekazania
Wystarczy jedna rozgłośnia radiowa, dobrze słyszalna w całym kraju, o bardzo specyficznej misji i nie jest to bynajmniej RMF Classic
To jest myśl!!!!
zabawa w granicach rozsądku jest jak najbardziej do przyjęcia.
Tu sie zgadzam
Wnerwia mnie tylko niepotrzebne darcie ryja dla samego faktu, że się ryja ma, zwłaszcza gdy prócz darcia nie ma się nic do przekazania
Masz 100%racji Wirku
Tępić drzymordy czym sie da i wszelkimi dostepnymi sposobami.
Tych z tymi dzwoniacymi telefonami tez bym pogonił ze szlaków
616 -Źróbek (Góry Kaczawskie)
Muszę przyznać że Twoje zachowanie jest żenadą. Pisząc w krótkich (żołnierskich) słowach byłeś z kobietą i nie ruszyłeś nawet swoich szacownych zwłok żeby zapewnić jej spokojny sen. Po prostu dałeś d...
A buba załatwiła to pięknym wybiegiem tak zawstydzając imprezującą ekipę, że towarzystwo przyszło się załagodzic sytuację z flaszką. Nie wiem więc o co się czepiasz. Chyba tylko o to że jesteś niewydolny w sytuacjach kryzysowych.
Rafal pisze:ŻENADA!
Muszę przyznać że Twoje zachowanie jest żenadą. Pisząc w krótkich (żołnierskich) słowach byłeś z kobietą i nie ruszyłeś nawet swoich szacownych zwłok żeby zapewnić jej spokojny sen. Po prostu dałeś d...
A buba załatwiła to pięknym wybiegiem tak zawstydzając imprezującą ekipę, że towarzystwo przyszło się załagodzic sytuację z flaszką. Nie wiem więc o co się czepiasz. Chyba tylko o to że jesteś niewydolny w sytuacjach kryzysowych.
Wszystko co piękne jest przemija, wszystko co piękne jest zostaje ...
- Habelschwerdt
- łazik
gar pisze:616 -Źróbek (Góry Kaczawskie)Rafal pisze:ŻENADA!
Pisząc w krótkich (żołnierskich) słowach byłeś z kobietą i nie ruszyłeś nawet swoich szacownych zwłok żeby zapewnić jej spokojny sen. Po prostu dałeś d...
Albo ona jemu ze sie ruszyc nie chciał. Chyba nigdy mlody nie byles i nigdy sie bawiles. Chodziles pewnie na imprazy tylko z rodzicami.
Podzielam zdanie Emila , myslalem ze ubecja , esbecja i inne cholerstwo juz wymarlo ale jak widac myliłem sie.
- Habelschwerdt
- łazik
No sorka panowie dla mnie jest to tak oczywiste że umknęło to z mojej pamięci .Fakt żeczywiście było też takie stwierdzenie dość mało błyskotliwe.Jak zresztą widzicie jest to ktoś kto potrafi sie wypłakać na forum czepić sie tylko na necie bo w życiu to ogon pod siebie i tylko fotki zrobić ew donosik.
Swoją drogą to ogon i coś do ogona trzeba mieć żeby dać sobie rade.Jak narazie to tylko Buba udowodniła że ma j...a mimo iż jest kobietą.
Swoją drogą to ogon i coś do ogona trzeba mieć żeby dać sobie rade.Jak narazie to tylko Buba udowodniła że ma j...a mimo iż jest kobietą.
emil pisze:Azja, dokumentacja fotograficzna i spisywanie numerów to metody ORMO. W Lądku mieszka jeden stary ORMOwiec, przez którego dwóch ludzi się kiedyś powiesiło. On też kierował się tak zwaną "moralnością". Wybacz, ale szlag mnie trafia, kiedy widzę takie postawy u ludzi.
Znałem takich znałem 1/2 młodych lat ścigali mnie za chodzenie w spodniach us. army bo to kolory gangowe.
Ehhh sierście niemiłe
A na Śnieżniku to chyba Emilu domyślasz sie co choć to nawet mile wspominam bo to taka miła zabawa w kotka i myszke.Szczególnie że myszka zawsze była sprytniejsza
azja pisze:Znałem takich znałem 1/2 młodych lat ścigali mnie za chodzenie w spodniach us. army bo to kolory gangowe.
no popatrz! mnie cala szkole i studia tez sie czepiali za ubranie, ze mam za duzo koralikow, ze nosze czapke , rzeczy wojskowe i spodnie w latki a to wskazuje na przynaleznosc do podkultury (tylko ciekawe jakiej, tego madrale juz nie wymyslili
"ujrzałam kiedys o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną.. cała reszta jest wynikiem , że ją wybrałam"
http://picasaweb.google.pl/topeerz (biedronka.buba, osiolek.widmo)
http://www.biedronka-buba.fotosik.pl
http://picasaweb.google.pl/topeerz (biedronka.buba, osiolek.widmo)
http://www.biedronka-buba.fotosik.pl