Temat do usuniecia

Gdzie spać? Za ile? Co można polecić, a co raczej nie.
azja
wędrowiec
Postautor: azja » 24-02-2008 21:39

Z tego co pamietam ktoś wymyślił specjalną kasete na uciążliwych sąsiadów.

Gość

...

Postautor: Gość » 26-02-2008 09:29

...
Ostatnio zmieniony 09-09-2008 11:54 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 26-02-2008 12:46

Dlaczego żenada?Porównaj dla przykładu swojego posta z postem Buby.Jestem za działaniem a nie siedzeniem i biadoleniem.Swoją droga jak by to było??

Jak Kuba Bubie tak Buba Kubie z nawiązką!!!
hihi :twisted: :lol:
Według mnie w rankingu 1pkt. dla Buby za pomysł +1pkt
ale ze chyba jakas dosyc zlosliwa ze mnie bestia to uleglam ich prosba dopiero po dluzszym czasie
za przytrzymanie w takiej samej sytuaccji w jakiej do tej pory sie znajdowała sama.
Rafał nadal -1pkt za bierność

Awatar użytkownika
wirek
stary wyga

Postautor: wirek » 26-02-2008 13:34

Nie trzeba brać kaset. Wystarczy jedna rozgłośnia radiowa, dobrze słyszalna w całym kraju, o bardzo specyficznej misji i nie jest to bynajmniej RMF Classic :wink: Ja nie jestem typem zbytnio zabawowym, ale zabawa w granicach rozsądku jest jak najbardziej do przyjęcia. Wnerwia mnie tylko niepotrzebne darcie ryja dla samego faktu, że się ryja ma, zwłaszcza gdy prócz darcia nie ma się nic do przekazania

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 26-02-2008 14:46

Wystarczy jedna rozgłośnia radiowa, dobrze słyszalna w całym kraju, o bardzo specyficznej misji i nie jest to bynajmniej RMF Classic

To jest myśl!!!! :idea:
zabawa w granicach rozsądku jest jak najbardziej do przyjęcia.

Tu sie zgadzam
Wnerwia mnie tylko niepotrzebne darcie ryja dla samego faktu, że się ryja ma, zwłaszcza gdy prócz darcia nie ma się nic do przekazania

Masz 100%racji Wirku :!: tez ich nie lubie
Tępić drzymordy czym sie da i wszelkimi dostepnymi sposobami.
Tych z tymi dzwoniacymi telefonami tez bym pogonił ze szlaków

gar
stary wyga

Postautor: gar » 27-02-2008 01:12

616 -Źróbek (Góry Kaczawskie)
Rafal pisze:ŻENADA!

Muszę przyznać że Twoje zachowanie jest żenadą. Pisząc w krótkich (żołnierskich) słowach byłeś z kobietą i nie ruszyłeś nawet swoich szacownych zwłok żeby zapewnić jej spokojny sen. Po prostu dałeś d...
A buba załatwiła to pięknym wybiegiem tak zawstydzając imprezującą ekipę, że towarzystwo przyszło się załagodzic sytuację z flaszką. Nie wiem więc o co się czepiasz. Chyba tylko o to że jesteś niewydolny w sytuacjach kryzysowych.
Wszystko co piękne jest przemija, wszystko co piękne jest zostaje ...

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 27-02-2008 07:03

Yes Yes Yes
:idea: zajaży czy nie :idea: zajaży :?: :roll:

Awatar użytkownika
Habelschwerdt
łazik

Postautor: Habelschwerdt » 27-02-2008 12:51

gar pisze:616 -Źróbek (Góry Kaczawskie)
Rafal pisze:ŻENADA!

Pisząc w krótkich (żołnierskich) słowach byłeś z kobietą i nie ruszyłeś nawet swoich szacownych zwłok żeby zapewnić jej spokojny sen. Po prostu dałeś d...

Albo ona jemu ze sie ruszyc nie chciał. Chyba nigdy mlody nie byles i nigdy sie bawiles. Chodziles pewnie na imprazy tylko z rodzicami.
Podzielam zdanie Emila , myslalem ze ubecja , esbecja i inne cholerstwo juz wymarlo ale jak widac myliłem sie.

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 27-02-2008 13:34

Podzielam zdanie Emila , myslalem ze ubecja , esbecja i inne cholerstwo juz wymarlo ale jak widac myliłem sie.

[/Tylko ja tu nie widze żeby ktokolwiek namawiał do kapowania więc do czego pijesz???

Awatar użytkownika
Habelschwerdt
łazik

Postautor: Habelschwerdt » 27-02-2008 14:34

emil pisze:Super, a więc mamy ORMOwca na forum... Zresztą to chyba nawet nie pierwszy...

Czytaj ze zrozumieniem (vide strona 1 tego topicu). Ja i kapownictwo (lub jego popieranie) to tak jak rydzyk i zycie w ubóstwie - niemozliwe do spełnienia.

emil
łazik

Postautor: emil » 27-02-2008 14:35

Azja, dokumentacja fotograficzna i spisywanie numerów to metody ORMO. W Lądku mieszka jeden stary ORMOwiec, przez którego dwóch ludzi się kiedyś powiesiło. On też kierował się tak zwaną "moralnością". Wybacz, ale szlag mnie trafia, kiedy widzę takie postawy u ludzi.

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 27-02-2008 15:34

No sorka panowie dla mnie jest to tak oczywiste że umknęło to z mojej pamięci .Fakt żeczywiście było też takie stwierdzenie dość mało błyskotliwe.Jak zresztą widzicie jest to ktoś kto potrafi sie wypłakać na forum czepić sie tylko na necie bo w życiu to ogon pod siebie i tylko fotki zrobić ew donosik.

Swoją drogą to ogon i coś do ogona trzeba mieć żeby dać sobie rade.Jak narazie to tylko Buba udowodniła że ma j...a mimo iż jest kobietą.

azja
wędrowiec
Postautor: azja » 27-02-2008 15:42

emil pisze:Azja, dokumentacja fotograficzna i spisywanie numerów to metody ORMO. W Lądku mieszka jeden stary ORMOwiec, przez którego dwóch ludzi się kiedyś powiesiło. On też kierował się tak zwaną "moralnością". Wybacz, ale szlag mnie trafia, kiedy widzę takie postawy u ludzi.

Znałem takich znałem 1/2 młodych lat ścigali mnie za chodzenie w spodniach us. army bo to kolory gangowe.
Ehhh sierście niemiłe
A na Śnieżniku to chyba Emilu domyślasz sie co choć to nawet mile wspominam bo to taka miła zabawa w kotka i myszke.Szczególnie że myszka zawsze była sprytniejsza

emil
łazik

Postautor: emil » 27-02-2008 15:46

Taa, Ty miałeś fajnie, bo było już zdeka lżej... W siedemdziesiątych latach przewody hamulcowe przecinali w samochodach... Tylko że to już chodziło o grubą politykę...

Awatar użytkownika
buba
obieżyświat

Postautor: buba » 27-02-2008 17:11

azja pisze:Znałem takich znałem 1/2 młodych lat ścigali mnie za chodzenie w spodniach us. army bo to kolory gangowe.

no popatrz! mnie cala szkole i studia tez sie czepiali za ubranie, ze mam za duzo koralikow, ze nosze czapke , rzeczy wojskowe i spodnie w latki a to wskazuje na przynaleznosc do podkultury (tylko ciekawe jakiej, tego madrale juz nie wymyslili ;) a podkultury trzeba tępic a w skrocie myslowym trzeba tepic mnie ;) a niby lata 90te to komuny juz nie bylo...
"ujrzałam kiedys o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną.. cała reszta jest wynikiem , że ją wybrałam"

http://picasaweb.google.pl/topeerz (biedronka.buba, osiolek.widmo)
http://www.biedronka-buba.fotosik.pl

Wróć do „Noclegi”