sudecki rebus

Gdzie jechać? Jak dojść? Co zobaczyć? O turystyce w Sudetach.
Awatar użytkownika
Lech
bardzo stary wyga

Postautor: Lech » 06-02-2008 08:08

Rafał Łoziński pisze:
Lech pisze:Kochanów. A tak w ogóle to te rebusy wg mnie są po prostu infantylne.

Lechu! Nie bardziej niż twoja pisanina.
Rafale! Wyraziłem tylko swoją opinię na temat tych rebusów. A moje uwagi dotyczące Czeskiego Raju, że nie jest to integralna część Sudetów, nie są bynajmniej infantylne. A propos ostatniego rebusa, to wieś Jegłowa leży na skraju Równiny Grodkowskiej, a więc też nie w Sudetach.
Rafał Łoziński pisze:
Lech pisze:Marcinie, czy naprawdę nie mogłeś się powstrzymać od ataków personalnych

W tym wątku sam wsadzając kij w mrowisko rozkręciłeś awanturę.
Rafale! Mamy nie zwracać uwagi na błędy merytoryczne i narażać się na śmieszność? Dałbyś już spokój, bo tym razem to Ty starasz się usilnie tą awanturę nakręcać.
Obrazek

Gryf
obieżyświat

Postautor: Gryf » 07-02-2008 08:18

Lech pisze:
Rafał Łoziński pisze:
Lech pisze:Kochanów. A tak w ogóle to te rebusy wg mnie są po prostu infantylne.

Lechu! Nie bardziej niż twoja pisanina.
Rafale! Wyraziłem tylko swoją opinię na temat tych rebusów. A moje uwagi dotyczące Czeskiego Raju, że nie jest to integralna część Sudetów, nie są bynajmniej infantylne. A propos ostatniego rebusa, to wieś Jegłowa leży na skraju Równiny Grodkowskiej, a więc też nie w Sudetach.

Lechu a gdzie podziało się twoje poczucie humoru? Potraktuj te zagatki z przymróżeniem oka. To tylko zabawa. Rzeczywiście nie wszystkie dowcipy na świecie muszą bawić wszystkich ale mogłeś odpóścić sobie cyniczny komentarz. Poza tym nie pisałem o Czeskim Raju i Sudetach tylko o rebusach.

Rafał Łoziński pisze:
Lech pisze:Marcinie, czy naprawdę nie mogłeś się powstrzymać od ataków personalnych

W tym wątku sam wsadzając kij w mrowisko rozkręciłeś awanturę.

Rafale! Mamy nie zwracać uwagi na błędy merytoryczne i narażać się na śmieszność? Dałbyś już spokój, bo tym razem to Ty starasz się usilnie tą awanturę nakręcać.

Nie taka jest moja intencja. Z tym "usilnie" to grubo przesadziłeś :)
Skoro zauważyłes problem to trzeba było założyć nowy wątek. Przecież była już dyskusja na temat zaśmiecania wątków.
Odczego są privy?
[Ciach]
Kotlina Kłodzka ≠ Ziemia Kłodzka! :)

www.bushcraft.pl

Awatar użytkownika
Lech
bardzo stary wyga

Postautor: Lech » 07-02-2008 08:57

Rafał Łoziński pisze:To tylko zabawa.
To pobawmy się dalej i zamieszczajmy kolejne rebusy z nazwami miejsc leżących poza Sudetami jako sudeckie. Przecież istnieją tu stosowne działy i ja zawsze staram się zamieszczać teksty związane z innymi terenami w dziale "Nie tylko Sudety".
Rafał Łoziński pisze:Odczego są privy?
Przepraszam, ale zwrócenie uwagi na nieścisłości czy błędy merytoryczne zawarte w postach na forum publicznym od razu w tym samym wątku jest jak najbardziej na miejscu. Po co takie sprawy mamy "zamiatać pod dywan"?
Obrazek

Awatar użytkownika
kamil756
wędrowiec

Postautor: kamil756 » 07-02-2008 14:59

proponuję zakończyć ten spór, a od teraz każda osoba dająca rebus niechaj go sprawdzi dokładnie :wink:
"O jak dobrze nam zdobywać Góry";]

Awatar użytkownika
buba
obieżyświat

Postautor: buba » 08-02-2008 09:33

proponuje zmiane nazwy postu na "dolnoslaskie rebusy" , wykasowanie postow nie na temat i dalsza zabawe bez przejmowania sie czy dana wioska lezy juz 200m za jakas umowna linia czy nie...
"ujrzałam kiedys o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną.. cała reszta jest wynikiem , że ją wybrałam"

http://picasaweb.google.pl/topeerz (biedronka.buba, osiolek.widmo)
http://www.biedronka-buba.fotosik.pl

Awatar użytkownika
wirek
stary wyga

Postautor: wirek » 08-02-2008 10:39

Ciii. Bo jeszcze rozpętasz dyskusję, czy Czeski Raj to Dolny Śląsk. Chociaż, Ty jesteś z innego koła :wink:

Marcin_SKPS
łazik

Postautor: Marcin_SKPS » 08-02-2008 13:54

Nie jestem w stanie jak na razie od Dziamdziaka wyciągnąć więcej rebusów więc liczę teraz na Wasze rebusy :P

Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”