Nowy jubileusz już blisko
Ale się wesoło zrobiło.
Jeszcze trochę i już będzie walczył każdy region z każdym.
Jasne, że nie ma i nie będzie! Ja też tylko żartowałem i nie odważyłem się użyć słowa wojna nawet w cudzysłowie.
Skoro tak, to postaram się przeanalizować przyczyny dotychczasowych niepowodzeń w organizacji ZLOT-u i niebawem przedstawić jakieś konkretne wnioski i propozycje.
-------------------------------------------------------
PS Pozdrowienia dla mojego krajana - Lecha, spiritus movens sporej części tego wątku. Drogi Lechu odbierz prywatną wiadomość i napisz coś. A jeśli coś skopałem i wiadomość nie doszła, to daj znać.
Jeszcze trochę i już będzie walczył każdy region z każdym.
apollo pisze:Hej Wlkp!
Nie daj się zwieść pozorom!
Pozwoliliśmy sobie troszkę się ponaigrywać, ale zapewniam Cię - żadnej "wojny" Wrocław - Poznań nie ma i nie będzie!
Jasne, że nie ma i nie będzie! Ja też tylko żartowałem i nie odważyłem się użyć słowa wojna nawet w cudzysłowie.
Radus pisze:wlkp - skoro zachęcasz do solidnego zabrania się za organizację zlotu, to wysuwam Twoją kandydaturę
Skoro tak, to postaram się przeanalizować przyczyny dotychczasowych niepowodzeń w organizacji ZLOT-u i niebawem przedstawić jakieś konkretne wnioski i propozycje.
-------------------------------------------------------
PS Pozdrowienia dla mojego krajana - Lecha, spiritus movens sporej części tego wątku. Drogi Lechu odbierz prywatną wiadomość i napisz coś. A jeśli coś skopałem i wiadomość nie doszła, to daj znać.
walter02 pisze:...i już
looknij na licznik.
150 użytkownikiem jest:
http://forum.sudety.it/profile.php?mode ... file&u=210
... stawia piwo na zlocie, nieprawdaż ?
Mariomar pisze:tylko jak się dowie, że stawia 149 piw (samemu sobie stawiac nie musi), to nam czmychnie...
wlkp pisze: Chociaż osobiście piję tylko piwo bezalkoholowe, ciekaw jestem gdzie i kiedy ten ZLOT.
Jak widać nie czmychnąłem i zagościłem tu na dłużej a sam zlot, chociaż w nieco okrojonej formie, w końcu się odbędzie.
Wygląda na to, że wykpię się zaledwie czterema piwami, bo z tych 149 osób na zlocie pojawią się tylko: Apollo, Rafał Łoziński, Satan i Seba123
ej ej ja co prawda piwa nie piję, ale też tam będę! 
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86