Ktoś w tym roku przymierza się do GSS?? Ja tak po cichu...
Nawiasem mówiąc - jak się dostać do Świeradowa komunikacją publiczną, żeby jak najwcześniej wyjść na szlak?
maciejowy pisze:25 kwietnia ze Świeradowa wyruszam na GSS. Może rekordowe przejście to nie będzie ponieważ rozplanowałem sobie to na 11-12 dni, ale od dłuższego czasu przymierzałem się do tego i w końcu spróbuje. o rezultatach i wrażeniach ze szlaku napisze po powrocie...
buba pisze:wlkp pisze:Sudety są tak zróżnicowane, że można znaleźć tu wszystko - wystarczy tylko poszukać.
No i wreszcie, bo to są NASZE SUDETY.
ale nie ma polonin, dziko pasacych sie krow z dzwoneczkami na szyi i tylko jedna cerkiew!! albo zle szukalam
Gryf pisze:buba pisze:wlkp pisze:Sudety są tak zróżnicowane, że można znaleźć tu wszystko - wystarczy tylko poszukać.
No i wreszcie, bo to są NASZE SUDETY.
ale nie ma polonin, dziko pasacych sie krow z dzwoneczkami na szyi i tylko jedna cerkiew!! albo zle szukalam
Buba to znaczy, że słabo znasz sudety, ale mam nadzieję, że od napisania tego postu wiele się u Ciebie zmieniło
Leuthen pisze:Pamiętam, że na pewnym odcinku Wzgórz Włodzickich (między Nową Rudą a Świerkami) poczułem się jak na połoninie. Niestety nie mam zdjęć z tej wędrówki, więc zachęcam do osobistego sprawdzenia
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”