jak wejść na Gardzień? - Wzgórza Ścinawskie
jak wejść na Gardzień? - Wzgórza Ścinawskie
czesc, zdobywa ktos z was korone ziemi klodzkiej? otoz w zeszly weekend nie udalo mi sie wejsc na ta gore poniewaz na wysokosci okolo 500m npm wyprowadzila mnie ochrona kopalni melafiru...chcieli nawet wzywac policje
czy ktos mial podobne problemy? jak w ogole wejsc na jej szczyt? wszedzie jest infrastruktura kopalni pelno maszyn wydobywczych i tasmociagow...
wirek pisze:Może właśnie Gardzień pozwoli uzyskać Koronę tylko prawdziwym zdobywcom?
kto powiedzial ze zdobywanie Korony bedzie łatwe!
trzeba sprobowac atakowac gorke z innej strony, o innej porze, w inny dzien tygodnia? moze ochrona jest przekupna?
"ujrzalam kiedys o swicie dwie drogi, wybralam ta mniej uczeszczana - cala reszta jest wynikiem tego, ze ja wybralam.. "
na wiecznych wagarach od zycia...
na wiecznych wagarach od zycia...
odpowiedz z pttk miedzygorze...
"Dzień dobry
Od strony kopalni Pan nie wejdzie. Opisuję trasę wejścia: od strony drogi z Tłumaczowa do Radkowa - szlak żółty od szlaku żółtego podejść przez pola poniżej kopalni w kierunku szczytu- ok.20min przejścia. Gdyby były problemy proszę zadzwonić pod numer 502626523
Z poważaniem - PTTK Międzygórze"
sprawdze dopiero jak bede w tamtych okolicach ponownie...ale gosciu z ochrony twierdzi ze cala gora nalezy do spolki KMT http://www.strateg.pl/
"Dzień dobry
Od strony kopalni Pan nie wejdzie. Opisuję trasę wejścia: od strony drogi z Tłumaczowa do Radkowa - szlak żółty od szlaku żółtego podejść przez pola poniżej kopalni w kierunku szczytu- ok.20min przejścia. Gdyby były problemy proszę zadzwonić pod numer 502626523
Z poważaniem - PTTK Międzygórze"
sprawdze dopiero jak bede w tamtych okolicach ponownie...ale gosciu z ochrony twierdzi ze cala gora nalezy do spolki KMT http://www.strateg.pl/
- grzesievip3
- wędrowiec
Byliśmy tam i własnie takim podejściem jak napisali z PTTK, od Tłumaczowa.
Do zobaczenia na szlaku.
Nasze Wędrowanie
Nasze Wędrowanie
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”