Dojazd do Srebrnej Góry
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Dojazd do Srebrnej Góry
Witam! Wiecie może jak najlepiej dostać się do Srebrnej Góry z Wrocławia? Jest jakieś może przelotowo-bezpośrednie połączenie czy trza jechać wpierw do Ząbkowic i stamtąd łapać jakiegoś PKSa do Srebrnej?
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Yyy... to w weekendy mieszkańcy Srebrnej i okolicznych wiosek są skazani tylko na własne nogi i prywatne samochody? XXI wiek pełną gębą
Znalazłem dwa różniące się rozkłady. W jednym jeździ do Srebrnej w weekendy jeden autobus choć rozkład jest ważny do... 2003 roku, a w drugim ważnym już nie
http://pks.dzierzoniow.pl/content/view/71/55/
http://mac_md.republika.pl/polozenie/dojazd_pks.htm

Znalazłem dwa różniące się rozkłady. W jednym jeździ do Srebrnej w weekendy jeden autobus choć rozkład jest ważny do... 2003 roku, a w drugim ważnym już nie

http://pks.dzierzoniow.pl/content/view/71/55/
http://mac_md.republika.pl/polozenie/dojazd_pks.htm
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
w weekendy nic nie ma. wracalem z sowich ostatnio i zalapalem sie w czwartek na jakis poranny autobus do zabkowic ze srebrnej.bylem jedynym pasazerem.wcale mnie nie dziwi ze pks tnie polaczenia skoro autobusy woza powietrze.
Z pewnoscia w weekend zainteresowanie regionem odrobione wzrasta,ale i tak wiekszosc rodzin z dzieciakami wali tam samochodami,pstrykaja fotke na forcie i dalej w droge ,wiec nikomu specjalnie nie zalezy zeby przywrócic jakas normalna komunikacje na tej trasie
Z pewnoscia w weekend zainteresowanie regionem odrobione wzrasta,ale i tak wiekszosc rodzin z dzieciakami wali tam samochodami,pstrykaja fotke na forcie i dalej w droge ,wiec nikomu specjalnie nie zalezy zeby przywrócic jakas normalna komunikacje na tej trasie
Where cold winds blow
- Raubritter
- bardzo stary wyga
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Chodzi o to, że na Srebrnej skończyłem swój ostatni kawałek GSSu i stamtąd chcę go kontynuować.
A z Bielawy jedzie coś do Nowej Rudy i zatrzymuje się może w wiosce Wolibórz? Stamtąd miałbym bliżej do czerwonego szlaku.
A z Bielawy jedzie coś do Nowej Rudy i zatrzymuje się może w wiosce Wolibórz? Stamtąd miałbym bliżej do czerwonego szlaku.
Na pewno jedzie autobus do Jodłownika. Miejski. Nie wiem, czy dalej też jedzie.
Chociaż autobusu aż tam bym się raczej nie spodziewał. Droga tam jest mocno kręta. W końcu Jodłownik- Srebrna Góra to jeden z bardziej kultowych odcinków specjalnych w historii RSMP.
Ha! Już wiem. Autobus linii 6 z Bielawy jedzie do Jemnej. Stamtąd masz /g mapy gruntową drogę prosto do Srebrnej Góry. Raptem 3 kilometry.
Chociaż autobusu aż tam bym się raczej nie spodziewał. Droga tam jest mocno kręta. W końcu Jodłownik- Srebrna Góra to jeden z bardziej kultowych odcinków specjalnych w historii RSMP.
Ha! Już wiem. Autobus linii 6 z Bielawy jedzie do Jemnej. Stamtąd masz /g mapy gruntową drogę prosto do Srebrnej Góry. Raptem 3 kilometry.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Jestem Twoim dłużnikiem - moje ostatnie pytanie jeno brzmi - jeździ również w niedziele? Bo w ten dzień akurat wyjeżdżam. Masz gdzieś rozkład?
P.S no i znalazłem - w niedziele lipa
P.S no i znalazłem - w niedziele lipa

- Raubritter
- bardzo stary wyga
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”