no tak jak widac nic nie jest nigdy do konca zle nawet zima ktorej nie lubie.. ale ukrycie dwupasmowej jezdni brzmi pozytywnie wolalabym wprawdzie zeby zarosla zielskiem i krzakami i w ten sposob zniknela z pola widzenia
Zimę w górach lubię bardzo. Najczęściej o tej porze roku wybieram się w Karkonosze, bo wtedy jest tam pusto (no może pomijając Czechów na biegówkach). W nadchodzącym sezonie znowu tam zawitam, aczkolwiek bardzi możliwe, że z biegówkami, bo postanowiłem sobię, że w tym roku muszę spróbować biegania z nartami .
Korzystając z okazji, zapraszam do odwiedzenia mojej rodzącej się powoli "galerii": www.radkom.fotosik.pl Jest tam dopiero parę fotek, większość zrobionych w zimie.
Radus!!!galeria super,gratulacje.Za tydzień wybieram się w rejon Śnieżnika,na chate zabieram aparat to i ja powklejam trochu nowych zdjęc/Pozdrowienia z pod Śnieżnika-baniak
A ja niestety nie mam zdjęcia zakopanego w Szklarskiej pługa wirnikowego, to było piękne. Znaleźliśmy go na szarym końcu Białej doliny, i pomogliśmy go wyciągnąć.