Nowy jubileusz już blisko
Nowy jubileusz już blisko
Zbliża się kolejny jubileusz. Najpierw Apollo obchodził 400. post na tej grupie, teraz z kolei czekamy, aż się zerejestruje jeszcze jedna osoba na "naszej" grupie dyskusyjnej, a bedziemy mieli 150 zarejestrowanych użytkowników (tylko szkoda, że 95% z nich jest twórczo nieaktywnych). 
...i już
looknij na licznik.
150 użytkownikiem jest:
http://forum.sudety.it/profile.php?mode ... file&u=210
... stawia piwo na zlocie, nieprawdaż ?
looknij na licznik.
150 użytkownikiem jest:
http://forum.sudety.it/profile.php?mode ... file&u=210
... stawia piwo na zlocie, nieprawdaż ?
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum i miłośników górskiej tułaczki, szczególnie tej po Sudetach.
Miło mi, że pojawienie się mojej skromnej osoby wzbudziło zainteresowanie.
Chociaż osobiście piję tylko piwo bezalkoholowe, ciekaw jestem gdzie i kiedy ten ZLOT.
Na górskich ścieżkach pojawię się w drugiej połowie maja, gdzieś pomiędzy Stogiem Izerskim a Śnieżnymi Kotłami.
Jeśli przyjdzie mi coś sensownego do głowy, to obiecuje uczestniczyć twórczo na forum.
DO ZOBACZENIA
Miło mi, że pojawienie się mojej skromnej osoby wzbudziło zainteresowanie.
Chociaż osobiście piję tylko piwo bezalkoholowe, ciekaw jestem gdzie i kiedy ten ZLOT.
Na górskich ścieżkach pojawię się w drugiej połowie maja, gdzieś pomiędzy Stogiem Izerskim a Śnieżnymi Kotłami.
Jeśli przyjdzie mi coś sensownego do głowy, to obiecuje uczestniczyć twórczo na forum.
DO ZOBACZENIA
Witajcie Wrocławianie!
Mam wrażenie, że ktoś tutaj chce polemiki Poznań-Wrocław
Pewnie mój nick to sprowokował, ale urodziłem się w Wielkopolsce, mieszkam tu i pewnie tak już pozostanie.
Ale spokojnie nie dam się sprowokować.
Dyskusja o wyższości Poznania czy Wrocławia niczemu nie służy, chociaż to podobno Polanie a nie Ślężanie założyli nasze państwo.
Co do ZLOT-u, gdyby ktoś zajął się jego organizacją z przysłowiową wielkopolską solidnością... może coś by z tego wyszło.
Mam wrażenie, że ktoś tutaj chce polemiki Poznań-Wrocław
Pewnie mój nick to sprowokował, ale urodziłem się w Wielkopolsce, mieszkam tu i pewnie tak już pozostanie.
Ale spokojnie nie dam się sprowokować.
Dyskusja o wyższości Poznania czy Wrocławia niczemu nie służy, chociaż to podobno Polanie a nie Ślężanie założyli nasze państwo.
Co do ZLOT-u, gdyby ktoś zajął się jego organizacją z przysłowiową wielkopolską solidnością... może coś by z tego wyszło.
wlkp - skoro zachęcasz do solidnego zabrania się za organizację zlotu, to wysuwam Twoją kandydaturę
Zresztą, parę osób już postulowało, abyś postawił zarejestrowanym forumowiczom piwo - zlot będzie stanowił ku temu niepowtarzalną okazję
Tak na marginesie, zdecydowanie preferuję czeskie piwo (domyślam się, że walter02 chyba też), aczkolwiek rodzimym browarem nie pogardzę
PS.1 Buba, przyznaj się, wolisz Górny Śląsk, bo tam są góry - patrz hałdy przy kopalniach
PS.2 wlkp - fakt, pisanie o wyższości Wrocławia czy Poznania jest nonsensowne, bo i tak Szczecin rulez
PS.1 Buba, przyznaj się, wolisz Górny Śląsk, bo tam są góry - patrz hałdy przy kopalniach
PS.2 wlkp - fakt, pisanie o wyższości Wrocławia czy Poznania jest nonsensowne, bo i tak Szczecin rulez
wlkp pisze:Mam wrażenie, że ktoś tutaj chce polemiki Poznań-Wrocław
Hej Wlkp!
Nie daj się zwieść pozorom!
Pozwoliliśmy sobie troszkę się ponaigrywać, ale zapewniam Cię - żadnej "wojny" Wrocław - Poznań nie ma i nie będzie! Wszystkich nas łączy sympatia do szwędania się po Sudetach, ale nawet w dyskusjach nie ograniczamy się do jednego pasma (szerzej o tym w Hyde Parku).
Zresztą, pełne zjednoczenie nastąpi już niebawem (mam nadzieję
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Faktycznie, zdarza się czasem uporczywe lansowanie Poznania, ale ma to miejsce rzadko i - co najważniejsze - poza lansującym nikt tego sobie do serca ani na serio nie bierze.
O czym informuje urodzony w Poznaniu, a zamieszkujący we Wrocławiu
apollo
- wirek
- stary wyga