Trzeba szukać miejsc gdzieś za skarpami, gdzie wiatr zwiał troszeczkę więcej śniegu, ale jest trudno znaleźć nawet kilkadziesiąt metrów trasy i niszczą się narty. Będziesz miał dużą przewagę podczas Biegu Piastów, ale a propos póki co nie widać Cię na liście zgłoszonych.
Faktycznie, trzeba uważać na ślizgi. Ja swoje załatwiłem na zlodowaciałym śniegu już podczas pierwszego wypadu :/. Ale taki urok pierwszych wypadów .
Ale już dość o bieżkach, nie będę zaśmiecał wątku Lecha, który fajnie uwiecznił promyki zachodzącego słońca.
seba123 pisze:co to za mróz -10 :twisted: miało być -17
Przed chwilą spojrzałem na termometr za oknem i jest -18, a rano było na pewno jeszcze zimniej. Noc była bezchmurna, na niebie księżyc idący do pełni, to mróz się wzmagał i trzyma.
W okolicach Lądka jest sporo śniegu- 15cm? Na Śnieżniku tydzień temu w niektórych miejscach (tam gdzie nawiało śniegu) było nawet ok. 120cm W ostatniuch dniach sporo napadało śniegu, więc powinno być na Śnieżniku jescze więcej. Temperatura nie idzie wyżej niż 0 stopni. Cały czas utrzymuje się temperatura ok. -5 stopni. POogoda w tym momencie ładna- świeci słońce.