wirek pisze:No to może ktoś z organizatorów podałby oficjalny program imprezy?
Na sobotę jest już podany, luknij wątek od początku, najistotniejsze, to wyjazd z Opola 7.04 i bilet do Głuchołaz. A niedzielę życie samo napisze program
No właśnie, strona 10 - 11, tylko że mi się szukać nie chciało Tak popatrzyłem w rozkład jazdy pociągów Pociąg osobowy z Wrocławia 5:42 przyjeżdża do Opola 7:06. Pociąg do Ostruznej odjeżdża 7:04. Wyszukiwarka pokazuje połączenie przez Brzeg - Nysę. Realia są inne?
zaczne od przywitania wszyskich Chyba nie uda mi sie dolaczyc do zlotu, ale dla wybierajacych sie (bo jakos nie znalazlam informacji, o planie skorzystania z takiego biletu): pkp pr wprowadzilo oferte - bilet turystyczny ktory obowiazuje rowniez na przygranicznych liniach czeskich - koszt 55 zl
tutaj jest mapka linii objetych oferta u naszych poludniowych sasiadow
http://www.pr.pkp.pl/img_in//MAPKI/Turystyczny_CD0903.pdf a tutaj sama oferta (bilet turystyczny + CD):
Witaj Aniu Chyba kojarzę Twój nick, o ile mnie pamięć nie myli to na stronie Szymona A jeśli tak to jesteś koleżanką Buby i spotkaliśmy się kiedyś... w Batorowie. Zapamiętałem, że są osoby, które potrafią wstać i pójść w góry wcześniej ode mnie.
Pisałem kiedyś o tym bilecie w wątku o PKP . W sumie opłaca się go kupić komuś, kto będzie dojeżdżał na zlot i wracał osobówkami.
jak będziecie we wro to wychylcie jakiś łeb przez okno, co byśmy wiedzieli, gdzie się kierować
jeśli ktoś będzie wcześniej na wrocławskim dworcu to może zajrzeć na 5 peron... przy odpowiedniej reakcji ze strony pracowników SOK (czyli jej braku ) będziemy sobie tam piwkowali...
Oko wszystko widzi
W góry, w góry miły bracie!
Tam przygoda czeka na Cię!
wirek chyba spotkaliśmy się w pociągu do Głuchołaz, siedziałem obok was w przedziale ale nie nie byłem pewny że to ty, ja jechałem na wycieczkę z kursem przewodników z SKPS