Trolling na forum.

Coś nie działa? Jakieś pytania? A może masz jakieś propozycje co do nowych działów forum?
Awatar użytkownika
Raubritter
bardzo stary wyga

Postautor: Raubritter » 26-11-2009 23:12

Lechu jakbyś nie zauważył to ja naprawdę chciałem być przez długi czas bezstronnym - prawie wcale nie włączałem się do tych obłąkanych tematów. Jednakże dość już mam wchodzenia na forum o Sudetach aby czytać o dupie Maryni w Szwecji.
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.

Awatar użytkownika
Taja
stary wyga

Postautor: Taja » 26-11-2009 23:15

Gdybym nie była przekonana co do swoich racji, to bym ich nie głosiła. A jestem. Coś mi sie wydaje, że ktoś za dużo bierze do siebie...

Awatar użytkownika
Lech
bardzo stary wyga

Postautor: Lech » 26-11-2009 23:20

Raubritter pisze:Lechu jakbyś nie zauważył to ja naprawdę chciałem być przez długi czas bezstronnym - prawie wcale nie włączałem się do tych obłąkanych tematów. Jednakże dość już mam wchodzenia na forum o Sudetach aby czytać o dupie Maryni w Szwecji.
A niby to dlaczego? Jedni piszą - za przeproszeniem - duperele o muzyce, a inni o Szwecji. Jak Hyde Park, to można pisać o czym się chce. Jak temat ma zainteresowanie, to proste - wątek się rozwija. A jak wprowadzimy cenzurę w postaci banowania, o którą postulujesz, to już nie będzie Hyde Parku
Taja pisze:Gdybym nie była przekonana co do swoich racji, to bym ich nie głosiła. A jestem.
Tylko przy tym wszystkim nie zauważasz, że nie są to racje obiektywne.
Obrazek