Trolling na forum.
- Raubritter
- bardzo stary wyga
Lechu jakbyś nie zauważył to ja naprawdę chciałem być przez długi czas bezstronnym - prawie wcale nie włączałem się do tych obłąkanych tematów. Jednakże dość już mam wchodzenia na forum o Sudetach aby czytać o dupie Maryni w Szwecji.
Opatrz jeno – rzekł Szarlej, zatrzymując się. – Kościół, karczma, bordel, a w środku między nimi kupa gówna. Oto parabola ludzkiego żywota.
Gdybym nie była przekonana co do swoich racji, to bym ich nie głosiła. A jestem. Coś mi sie wydaje, że ktoś za dużo bierze do siebie...
"podróżowanie - nawlekanie koralików geografii na nitkę życia" A. Stasiuk
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
www.picasaweb.google.pl/nataliataja2
www.picasaweb.google.pl/NataliaTaja
www.picasaweb.google.pl/tifataja
www.trekearth.com/members/nanax86
- Lech
- bardzo stary wyga
A niby to dlaczego? Jedni piszą - za przeproszeniem - duperele o muzyce, a inni o Szwecji. Jak Hyde Park, to można pisać o czym się chce. Jak temat ma zainteresowanie, to proste - wątek się rozwija. A jak wprowadzimy cenzurę w postaci banowania, o którą postulujesz, to już nie będzie Hyde ParkuRaubritter pisze:Lechu jakbyś nie zauważył to ja naprawdę chciałem być przez długi czas bezstronnym - prawie wcale nie włączałem się do tych obłąkanych tematów. Jednakże dość już mam wchodzenia na forum o Sudetach aby czytać o dupie Maryni w Szwecji.
Tylko przy tym wszystkim nie zauważasz, że nie są to racje obiektywne.Taja pisze:Gdybym nie była przekonana co do swoich racji, to bym ich nie głosiła. A jestem.