To ja się wstępnie zapisuję na listę, ale moja obecność będzie zależała od tego czy pracę doktorską też uda się nabyć A tak poważnie to ostatecznie będę mógł się określić dopiero na początku stycznia. Lista:
Hihi to ja od razu poprosze dwie magisterki, może w hurcie będzie taniej A tak na serio to jeszcze nie wiem, czy będę. Zależy co kochana Alma Mater wymyśli, a znając ją to wymyśli, oj wymyśli... Zdecyduję na początku stycznia tak jak Paszczak
U mnie wszystko wyjaśni się niebawem.
Orientuje się ktoś może czy:
1. W Srebrnej Górze jest otwarta jakaś knajpa czy bar?? Na mapie mam kilka zaznaczonych lecz nie wiem jak to wygląda w praktyce.
2. Czy jest jakieś poranne połączenie z Srebrnej Góry do Słupca?? W razie czego posłużę się starym, dobrym stopem...
...piszę sie na zlot na Zygmuntówce...w końcu po długich cierpieniach udało mi się zarejestrowac...pozdrawiam wszystkich szwendaków(a szczególnie Grzesia-Boguś dał nam w kośc na Mikołajki na Zygmuntówce...oj działo się..)
Bary i hotel w Srebrnej Górze sa na pewno co do połączeń do Nowej Rudy czy Słupca to nie ma szans,pozostaje niesmiertelny chociaż na wymarciu auto stop....pozdrowionka..