IV Zlot Forum Sudety.it

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Termin IV Zlotu Forum Sudety.it

Czas głosowania minął 06-04-2010 13:38

9 - 10 maj
0
Brak głosów
16-17 maj
3
25%
23-24 maj
2
17%
30-31 maj
2
17%
6 - 7 czerwiec
0
Brak głosów
20-21 czerwiec
5
42%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 26-03-2010 10:22

Satan pisze:Bez przesady, brać w garść kalendarze i dopasować sobie, przecież wiadomo, o które weekendy chodzi, cofnijcie sobie daty o jeden dzień wstecz i tyle.

Ja nie głosuję czekam, aż sytuacja się rozwinie i zobaczę co da się zrobić.

EDIT z 19:54

Zagłosowałem - drugi weekend majowy 8)

chyba jednak nie wziąłeś kalendarza do ręki - długi weekend czerwcowy w tym roku wypada zupełnie inaczej - z obecnej ankiety nie ma weekendu po czerwcowym, a jest właśnie on... nie wspomnę o tym, że mój głos można uznać za nieważny, bo zagłosowałem, zanim zorientowałem się, że jest błędna - będziemy się licytować przy wynikach, które są prawidłowe, a które nie?

sorry, ale co my mówimy o zlocie, jeśli nawet prawidłowej ankiety w temacie nie można ustawić?
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

https://picasaweb.google.com/110344506389073663651

http://hanyswpodrozach.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Satan
bardzo stary wyga

Postautor: Satan » 26-03-2010 12:15

Pudelek pisze:
Satan pisze:Bez przesady, brać w garść kalendarze i dopasować sobie, przecież wiadomo, o które weekendy chodzi, cofnijcie sobie daty o jeden dzień wstecz i tyle.

Ja nie głosuję czekam, aż sytuacja się rozwinie i zobaczę co da się zrobić.

EDIT z 19:54

Zagłosowałem - drugi weekend majowy 8)

chyba jednak nie wziąłeś kalendarza do ręki - długi weekend czerwcowy w tym roku wypada zupełnie inaczej - z obecnej ankiety nie ma weekendu po czerwcowym, a jest właśnie on... nie wspomnę o tym, że mój głos można uznać za nieważny, bo zagłosowałem, zanim zorientowałem się, że jest błędna - będziemy się licytować przy wynikach, które są prawidłowe, a które nie?

sorry, ale co my mówimy o zlocie, jeśli nawet prawidłowej ankiety w temacie nie można ustawić?

Panie! Jak zwykle (czyt. nie pierwszy raz) robisz problem, tam gdzie go nie ma. Do tej pory nie pofatygowałeś się na żaden Zlot...więc nie rób zamieszania z tym. Są daty w ankiecie, należy wybrać sobie jedną cofając się o jeden dzień. Przypominam Ci, tutaj pisują ludzie inteligentni i na pewno sobie poradzą. Jak dla Ciebie jest to problem, to poczekaj na ankietę jesienną.