Pada śnieg, pada sobie równo...
Pada śnieg, pada sobie równo...
Nareszczi zaczęła się prawdziwa zima. Zrobiło się biało i przyjemnie prawda?
Maciej
No ciekawe pytanie... nie znałem odpowiedzi z góry, więc wszedłem na drogę eliminacji. Ale za daleko nie doszedłem, bo:
- wiosną jest w górach fajnie, bo już nie ma śniegu i robi się ciepło.
- w lecie jest bardzo ciepło, więc jest fajnie, można się wszędzie walnąć na trawie, jak właśnie nie leje.
- jesienią jest bardzo ładnie, bo kolorowo i już nie tak gorąco.
- zimą jest co prawda zimno i monochromatycznie, ale jest śnieg, więc też jest ok.
Zatem oddałem swój cenny głos na ostatnią opcję
- wiosną jest w górach fajnie, bo już nie ma śniegu i robi się ciepło.
- w lecie jest bardzo ciepło, więc jest fajnie, można się wszędzie walnąć na trawie, jak właśnie nie leje.
- jesienią jest bardzo ładnie, bo kolorowo i już nie tak gorąco.
- zimą jest co prawda zimno i monochromatycznie, ale jest śnieg, więc też jest ok.
Zatem oddałem swój cenny głos na ostatnią opcję
Hej - co to za wyniki, jak można głosować - za każdą porą roku - toż to bezpłciowe:) dla mnie pozostałe pory roku, to:
1) wiosna - tylko u góry jest śnieg (ale za to jaki ! - firn) - trzeba się nieźle namachać, żeby tam wnieść i stamtąd znieść narty...
2) lato - miliony miliardów much i innych owadów latających za Tobą i skutecznie likwidujących każdą przyjemność z bycia w górach
3) jesień - wrednych owadó już nie ma, czekamy na śnieg, ale jego jeszcze nie ma.... ile można wytrząsać tyłek na rowerze?
4) ...........................................r..e..w..e..l....a........c............j............a.!!
1) wiosna - tylko u góry jest śnieg (ale za to jaki ! - firn) - trzeba się nieźle namachać, żeby tam wnieść i stamtąd znieść narty...
2) lato - miliony miliardów much i innych owadów latających za Tobą i skutecznie likwidujących każdą przyjemność z bycia w górach
3) jesień - wrednych owadó już nie ma, czekamy na śnieg, ale jego jeszcze nie ma.... ile można wytrząsać tyłek na rowerze?
4) ...........................................r..e..w..e..l....a........c............j............a.!!
Zima rulez!
Obiema nartami zagłosowałem za zimą!
Co nie oznacza, że za parę miesięcy obiema kółkami nie zagłosuję za wiosną
Co nie oznacza, że za parę miesięcy obiema kółkami nie zagłosuję za wiosną
Pan Redaktor
Sudety.it - Sudecki Informator Turystyczny
Sudety.it - Sudecki Informator Turystyczny
Witam z mroźnego i zasypanego śniegiem (niczym w górach) Olsztyna.
Nic nowego nie powiem - każda pora jest zaje...... i tak:
1. Wiosna tylko w Górach Sowich.
2. Jak lato to w Masywie Śnieżnika.
3. Jesień tylko w Górach Stołowych.
4. Zimą, a jakże w Karkonosze.
hmmm, chyba trzeba się przeprowadzić....
Jak zwykle klosone.
Nic nowego nie powiem - każda pora jest zaje...... i tak:
1. Wiosna tylko w Górach Sowich.
2. Jak lato to w Masywie Śnieżnika.
3. Jesień tylko w Górach Stołowych.
4. Zimą, a jakże w Karkonosze.
hmmm, chyba trzeba się przeprowadzić....
Jak zwykle klosone.
Nio zima w Karkonoszach, zwłaszcza dzisiaj gdy zeszła lawina z Kotła Małego Stawu, na szczęście chłopaki z GOPR-u się uwnęli i odnaleźli zasypanych.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"...Góry znaczą dla mnie tyle co ludzie, tak daleko trzeba dziś zajść...by spotkać człowieka..."
Voytek
www.zarodreptaki.zarow.pl
Voytek
www.zarodreptaki.zarow.pl
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”