Satan pisze:Panowie..to forum również Panie czytają...
i sa coraz bardziej zniesmaczone
Pudelek pisze:nie łam się Buba, dołącz do nas
Te rzekomo wypasłe pensjonaty zarówno po polskiej jak i czeskiej stronie Sudetów są bez porównania o wiele, wiele skromniejsze od molochów typu Szrenica, Hala Szrenicka, Odrodzenie, Strzecha Akademicka, Dom Śląski, Stóg Izerski, Orlica, Pod Muflonem, Na Śnieżniku i wiele wiele innych obiektów tak tu głośno wychwalanych przez osoby uznajace za obszary górskie tylko górne partie tych obszarów.buba1 pisze:ale mnie spieranie sie z tomaszem i lechem w sprawie wyzszosci czech nad polska i zalet wypasnych pensjonatowPudelek pisze:nie łam się Buba, dołącz do nas :D
O! Widzę, że niektórym nie są obce "mądrości" w stylu ruskiego filozofa Pietii Gorasa.Taja pisze:Kopiuj - wklej czyli metoda tzw. Copy'ego - Paste'a ;) (a tak mi się jakoś skojarzyło, jako że w trakcie pisania magisterek jestem :P )

Lech pisze:Te rzekomo wypasłe pensjonaty zarówno po polskiej jak i czeskiej stronie Sudetów są bez porównania o wiele, wiele skromniejsze od molochów typu Szrenica, Hala Szrenicka, Odrodzenie, Strzecha Akademicka, Dom Śląski, Stóg Izerski, Orlica, Pod Muflonem, Na Śnieżniku i wiele wiele innych obiektów tak tu głośno wychwalanych przez osoby uznajace za obszary górskie tylko górne partie tych obszarów..buba1 pisze:ale mnie spieranie sie z tomaszem i lechem w sprawie wyzszosci czech nad polska i zalet wypasnych pensjonatowPudelek pisze:nie łam się Buba, dołącz do nas