VI Zimowy Zlot Forum - Poganka - ankieta odnośnie terminu
-
tomek-gliwice
- tramp
-
tomek-gliwice
- tramp
Eco jakby co to ja się piszę również, do poniesie kosztów wynajęcia chatki z piątku na sobotę włącznie z resztą weekendu. Prąd tam faktycznie niepotrzebny, lepiej do opału kasę dołożyć i zabrać dużo świeczek żeby klimat był ciekawy we wnętrzu. Widziałem na zdjęciach że oprócz kominka jest też piec do gotowania. Jak się w obydwu odpowiednio rozpali, to 10 stopni będzie na bank;-) hehe
Bo jak się okaże że nie ma nigdzie wolnych miejsc, to lepiej już w chatkę zainwestować.
Michał wszystko wyjdzie w praniu pod koniec stycznia, ja wolałbym jechać w piątek, bo mam trochę km z Gliwic.
Bo jak się okaże że nie ma nigdzie wolnych miejsc, to lepiej już w chatkę zainwestować.
Michał wszystko wyjdzie w praniu pod koniec stycznia, ja wolałbym jechać w piątek, bo mam trochę km z Gliwic.
- ecowarrior
- stary wyga
Oooo, pojawiła się pierwsza deklaracja chęci wynajęcia chatki z piątku na sobotę. Pięknie
Waldi i reszta ekipki piątkowej, wrócę do domu, rzucę jeszcze raz okiem na mapę i napiszę co i jak. Chatka piątkowa byłaby konkretnym i przyzwoitym rozwiązaniem wobec ptsm-owych problemów w okolicy. A i ciekawe trasy są nieopodal
Waldi i reszta ekipki piątkowej, wrócę do domu, rzucę jeszcze raz okiem na mapę i napiszę co i jak. Chatka piątkowa byłaby konkretnym i przyzwoitym rozwiązaniem wobec ptsm-owych problemów w okolicy. A i ciekawe trasy są nieopodal
-
tomek-gliwice
- tramp
...OLO,ufam że wszystko co planujesz się spełni, wszak ELA to bardzo wyrozumiała kobieta i malutka Łucja zrozumie tatusia że tatko coś kocha jeszcze oprócz SWOICH kobiet na świecie..... w razie czego rozumiem że będziemy w kontakcie wcześniej.......wnet pierwsze małe urodziny Łucji -będzie pierwszy miesiąc ...gratuluję serdecznie i pozdrawiam WAS wszystkich......
życie jest piękne ale jest tylko jedno...
- ecowarrior
- stary wyga
Też tak to rozumiem...
Tak więc, zakładając, że uzbiera się liczba osób pozwalająca przenocować w chatce z piątku na sobotę do 25 zł to ruszyłbym do niej w piątek przed południem z Jawora, przez Bazaltową Górę i Radogost, bądź z Bolkowa czerwony. Jeśli zdeklaruje się zbyt mało os. to zakładam dostać się w piatek po pracy do Legnicy (zapewne będę tam około19), zostawić plecak w Ptsmie, pozwiedzać nocne miasto, przepłukać gardło i nad ranem podjechać autobusem do Jawora aby iść na Myślibórz, po czy, przez wieże widokowe na Radegoście i Bazaltowej Górze do Grobli.
Tak więc, zakładając, że uzbiera się liczba osób pozwalająca przenocować w chatce z piątku na sobotę do 25 zł to ruszyłbym do niej w piątek przed południem z Jawora, przez Bazaltową Górę i Radogost, bądź z Bolkowa czerwony. Jeśli zdeklaruje się zbyt mało os. to zakładam dostać się w piatek po pracy do Legnicy (zapewne będę tam około19), zostawić plecak w Ptsmie, pozwiedzać nocne miasto, przepłukać gardło i nad ranem podjechać autobusem do Jawora aby iść na Myślibórz, po czy, przez wieże widokowe na Radegoście i Bazaltowej Górze do Grobli.
-
tomek-gliwice
- tramp
To może jakieś deklaracje kto będzie mógł już zjawić się w piątek?
1) ECO
2)Tomek-Gliwice
3) Buba (?)
4)Toperz(?)
Moim zdaniem lepiej się zmobilizować o ile to będzie możliwe, znaleźć tą w sumie szóstkę osób. To takie minimum żeby się opłacało chatkę wynająć z pt/sb. W razie W to już dołożę te 20 zł dodatkowo żeby to się zamknęło.
Lepsze to niż szukanie noclegu nie wiadomo gdzie w PTSM albo gdzie indziej, tam też taniej nie będzie. To się opłaca nawet gdyby część osób miała do Poganki dotrzeć późnym wieczorem w piątek.
1) ECO
2)Tomek-Gliwice
3) Buba (?)
4)Toperz(?)
Moim zdaniem lepiej się zmobilizować o ile to będzie możliwe, znaleźć tą w sumie szóstkę osób. To takie minimum żeby się opłacało chatkę wynająć z pt/sb. W razie W to już dołożę te 20 zł dodatkowo żeby to się zamknęło.
Lepsze to niż szukanie noclegu nie wiadomo gdzie w PTSM albo gdzie indziej, tam też taniej nie będzie. To się opłaca nawet gdyby część osób miała do Poganki dotrzeć późnym wieczorem w piątek.
ja tak z innej beczki.
myślałem nad przyznaniem specjalnej nagrody/tytułu jedynej osobie, która się kiedykolwiek na zlocie zajebała - czyli mnie, w Maciejowcu, dzięki pomocy panów zza wschodniej granicy
chyba, że się jakiś inny pretendent znajdzie, hm?
myślałem nad przyznaniem specjalnej nagrody/tytułu jedynej osobie, która się kiedykolwiek na zlocie zajebała - czyli mnie, w Maciejowcu, dzięki pomocy panów zza wschodniej granicy
chyba, że się jakiś inny pretendent znajdzie, hm?
"following our will and wind we may just go where no one's been"
tomek-gliwice pisze:To może jakieś deklaracje kto będzie mógł już zjawić się w piątek?
1) ECO
2)Tomek-Gliwice
3) Buba (?)
4)Toperz(?)
jak zabraknie osob to ja tez te 20 zl dolozyc moge... tylko jesli chodzi o deklaracje niestety dopiero pod koniec stycznia...