VIII ZIMOWY ZLOT FORUM "SUDETY IT"- miejsce.

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Gdzie robimy VIII zimowy zlot frum AD 2012 ?

Czas głosowania minął 28-12-2011 02:09

Schronisko PTTK Andrzejówka (Góry Kamienne/ Wałbrzyskie)
1
4%
Chatka Myśliwska (zwana też Domkiem pod Śnieżnikiem)
1
4%
Chata pod Lipą w Raczycach PTTK Jawor (Góry Kaczawskie) Ta wersja wymaga przedpłaty.
3
11%
Schronisko PTSM ZŁotoryja (Góry Kaczawskie)
10
37%
Agroturystyka w Marczowie (Pogórze Kaczawskie/ Izerskie)
3
11%
Inne
9
33%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 19-12-2011 12:50

cezaryol pisze:
Satan pisze:
Pudelek pisze:Izerskie nudne jak flaki z olejem? :shock: no nie wiem... zresztą podejrzewam, że znaczna większość forumowiczów widziała głównie polskie Izery, a z czeskich niewiele (w tym ja).

Nie mniej problem wyboru jest trudny - bo żadne z obecnych na liście jakoś mnie nie przekonało do końca. Każde ma jakieś plusy i każde jakieś poważne minusy...

odrzucam od razu Domek pod Śnieżnikiem - za duża loteria. Możemy trafić na niezły rozpiździel który totalnie nam zepsuje zlot.

Brak możliwości ogniska nie uważam za jakąś straszną wadę, bo na Pogance też nie było, a bawiliśmy się przednie. I co tutaj wybrać???? chyba rzucę monetami!

...w końcu padło na Złotoryję. Lubię PTSM-y, a i w miasteczku jeszcze nie byłem. Ale widzę, że na razie wszystkie maja po 1 głosie :D

Nie wiem jak to możliwe, ale...całkowicie się zgadzam. :mrgreen:

Może to nastrój świąteczny... :)

to z pewnością nastrój :D

co do głosowania - wiadomo, że nie zadowolimy wszystkich. Z "innych " propozycji - spałem i w Pasterce i w Jagodnej. Z Pasterki mam fatalne wspomnienia, ale to było kilka lat temu i zmieniła się obsługa. Wiadomość, że mają tam gry planszowe to duży plus - uwielbiam planszówki :D Jagodna była fajna, schronisko sympatyczne.

Ale chyba obie miejscówki mają też jeden minus - dojazd. Czy idzie tam się dostać czymś poza samochodem? Chociaż do Jagodnej chyba idzie pójść z Długopola, gdzie kiedyś dojeżdzał pociąg - jeździ tam dalej?

PS>pardon, teraz doczytałem wpis Michała o możliwości dojazdu zugiem. A jak dotrzeć takim środkiem lokomacji w okolice Pasterki? wszak może nam śniegu nasypać, opcja przedzierania się wielu kilometrów może nie wchodzić w rachubę...
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

https://picasaweb.google.com/110344506389073663651

http://hanyswpodrozach.blogspot.com/