Główny Szlak Sudecki od Wschodu
Główny Szlak Sudecki od Wschodu
Chciałabym przebyc GSS od Wschodu na Zachod w sierpniu 2013...Czy ktos chcialby dolaczyc?
Pisze z duzym wyprzedzeniem czasowym, zeby moc zorganizowac sobie urlop etc...
lykke pisze:Tak, wiem. Uscislam więc, że chodzi o Prudnik. Wole dluzsza trase:)
Naraziłaś się większości
Ostatnio zmieniony 02-12-2012 21:05 przez cezaryol, łącznie zmieniany 1 raz.
GSS
Lubie tak czasami pod prad, przeciw wiekszosci...
Przypuszczam, ze trasa Prudnik-Paczków bedzie "raczej" monotonna. Ale chce przekonac sie na wlasnej skorze, tak by być moze dolaczyc po fakcie do frakcji paczkowskiej
Przypuszczam, ze trasa Prudnik-Paczków bedzie "raczej" monotonna. Ale chce przekonac sie na wlasnej skorze, tak by być moze dolaczyc po fakcie do frakcji paczkowskiej
Human pisze:Ja również jestem zdania, że zaczynanie ze wschodu jest strzeleniem sobie w stopę. Największe trudności w takim układzie przychodzą z największym wyeksploatowaniem organizmu.
Na wschodnim odcinku są miejsca, gdzie może trzeba włożyć czasem więcej wysiłku niż idąc w przeciwnym kierunku. Nawet jeśli wysokości bezwzględne nie są imponujące.
Ja bym raczej spytał o dokładną datę rozpoczęcia i ile dni ma to trwać. Jak ktoś ma brać urlop, to w kadrach nie wystarczy powiedzieć, że w sierpniu
Idąc na Zachód - cóż, podąża się jak armia radziecka na Berlin w '45 i intonuje się na początku trasy przebój mojej młodości "Go West!" zespołu Pet Shop Boys
http://www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M
Idąc na Zachód - cóż, podąża się jak armia radziecka na Berlin w '45 i intonuje się na początku trasy przebój mojej młodości "Go West!" zespołu Pet Shop Boys
http://www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M
GSS
Ja zaczynam urlop 5 sierpnia w sobote i bylabym gotowa poswiecic przynajmniej tydzien. Nie musze przechodzic od razu calego szlaku. Mozna pociac je na mniejsze kawalki np. na 3 odcinki. Wszystko jest do dogadania. Ja mam 14 dni urlopu, ale tez inne aktywnosci, ktorym sie poswiecam. A zeby przejsc caly szlak potrzeba by bylo 18 dni (optimum). Wiec na te chwile sklaniam sie, zeby zrobic 2 lub 3 trasy.
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”