Schronisko Szwajcarka

Gdzie spać? Za ile? Co można polecić, a co raczej nie.
Awatar użytkownika
Pumelka
tramp

Schronisko Szwajcarka

Postautor: Pumelka » 26-04-2013 18:06

Witajcie :D .
Jestem tutaj za czyjąś namową i może na tym forum uzyskam więcej odpowiedzi na swoje pytanie :) .

W maju wybieram się w Karkonosze z tym,że pierwszy dzień to będzie mała rozgrzewka i chcę zaliczyć Rudawy Janowickie a nocleg planowałam w Schronisku Szwajcarka. Niestety usłyszałam mnóstwo złych opinii o tym miejscu i już nie wiem kogo słuchać.
Może ktoś na tym forum miał styczność z tym schroniskiem i chętnie podzieli się ze mną swoimi spostrzeżeniami? Będę bardzo wdzięczna.
Dziękuję za pomoc :) .

teodozjusz
wędrowiec

Postautor: teodozjusz » 29-04-2013 16:41

Nocowałem tam tej zimy i nie bylo źle. Co prawda prysznic na monety to ciekawa sprawa, a poza pokojem panowala temperatura praktycznie taka jak na dworze, ale ogólnie w porządku. Gospodarze sympatyczni i pomocni. Nie kasowali za wrzątek mimo, że wg cennika jest płatny. Generalnie schronisko ma plusy i minusy. Jak dla mnie nie ma ani szału ani katastrofy na podstawie tegoz skromnego doswiadczenia.

Awatar użytkownika
Pumelka
tramp

Postautor: Pumelka » 29-04-2013 17:23

To nie jest tak zle, bo już trafiłam tak że gospodarze pytali czy muszę się myć :roll: . Do wyjazdu mam jeszcze ponad tydzień więc coś postanowić. Jeśli jeszcze ktoś chce wyrazić swoją opinię o tym schronisku to bardzo proszę :) .

teodozjusz
wędrowiec

Postautor: teodozjusz » 29-04-2013 17:33

Pumelka pisze:To nie jest tak zle, bo już trafiłam tak że gospodarze pytali czy muszę się myć :roll: . Do wyjazdu mam jeszcze ponad tydzień więc coś postanowić. Jeśli jeszcze ktoś chce wyrazić swoją opinię o tym schronisku to bardzo proszę :) .

W okolicy jest też parę wiat :wink: