No właśnie, Adaś trochę gorzej w II serii, Żyła jakby przeskakiwał Stocha - też uważam, że mogła być "15". Kamil nieco ponieżej oczekiwań, ale dobrze, że ma rywala na drugą "10" w naszej ekipie.
PS - nadal zgłaszam veto do startów Roberta M. na Kadrze A!!!!!
Bieżące wydarzenia sportowe
Gratulacje wirek! Ty też uwielbiasz biegi długodystansowe? Jak na razie ukończyłem 2 maratony (r.ż. 3:54 - 7.Poznań Maraton '06) i 5 półmaratonów. Coraz bardziej się wkręcam, teraz leczę mały stan zapalny. Ale w tym roku mam cel zejść poniżej 3:45. Miałem plan wystartować w jubileuszowym 25.Wrocław Maratonie, ale jeśli jeszcze będę musiał się troszkę podleczyć, na wiosnę pobiegnę wtedy w maju w Toruniu no i tradycyjnie już w moim rodzinnym Poznaniu w październiku.
Pozdrawiam wielbiciela pięknego i dającego niesamowitą wolność sportu, jakim jest bieganie!
Hoffi
Pozdrawiam wielbiciela pięknego i dającego niesamowitą wolność sportu, jakim jest bieganie!
Hoffi
"Życie jest jak pudełko czekoladek...Nigdy nie wiesz, co Ci się przytrafi..." (Forrest Gump)
Satan pisze:Jacobsen niestety ucieka.
Odnoszę wrażenie (po obejrzeniu pierwszej serii i jego znakomitego skoku), że kryształowa kula już ma właściciela.
Satan pisze:nie wiem czy jeszcze inni nasi byli w 50-tce? Czytam wyżej, ze Skupień cudem awansował?
Tak, Skupień skoczył 122 m i został sklasyfikowany na 36 pozycji.
Nieco lepszy miał pierwszy skok - 127,5 m, ale część pierwszej serii powtórzono (obniżenie belki).