Marcowe Rudawy Janowickie

Planujesz wypad? Byłeś gdzieś i masz ochotę podzielić się wrażeniami z innymi - zrób to koniecznie! Zdjęcia mile widziane!
Awatar użytkownika
Zły Marcin
obieżyświat

Postautor: Zły Marcin » 01-06-2015 22:22

I jeszcze Gryfowi przyspamuje w temacie.

Byłem na szybko bardzo we wekend.
Dużo pozytywów w ogóle.
Przy Starościńskich WRESZCIE stary kamień - szlakowskaz postawiony do pionu!

Obrazek

Dalej, przy szutrze w kierunku Szwajcarki ( pod miejscem z którego było robione zdjęcie do obwoluty tej starej, żółtej mapy PPWK Rudaw ) kolejny - którego jakoś nigdy wcześniej nie zauważałem.

Obrazek

No! Aż miło popatrzeć!

Na minus - odbicie z niebieskiego przy Strużnickich Skałach na Obrazek w kierunku Strużnicy kompletnie zaorane przez leśnych, przy dobrym deszczu(we Wro właśnie leje) pozostaje jedynie obejście lasem
Ostatnio zmieniony 02-06-2015 13:22 przez Zły Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hazmburk
stary wyga

Postautor: Hazmburk » 02-06-2015 13:14

Zły Marcin pisze:Dalej, następny przy szutrze (z którego było robione zdjęcie do obwoluty tej starej, żółtej mapy PPWK Rudaw ) kolejny - którego nigdy wcześniej nie zauważałem.

Obrazek

Ja zwróciłem na niego uwagę jesienią ubiegłego roku. Też go wcześniej nie zauważałem (choć dawno w tym miejscu nie byłem). Wygląda, jakby niedawno się odnalazł (może przy okazji remontu drogi?).

Awatar użytkownika
Zły Marcin
obieżyświat

Postautor: Zły Marcin » 02-06-2015 13:21

Hazmburk pisze:Ja zwróciłem na niego uwagę jesienią ubiegłego roku. Też go wcześniej nie zauważałem (choć dawno w tym miejscu nie byłem). Wygląda, jakby niedawno się odnalazł (może przy okazji remontu drogi?).

Też tak myślę, szczególnie że stoi przy nowym, szutrowym placyku.

Wróć do „Relacje z wypraw”