w stylu biskupa na Dominikanie...
nie trolluje więcej - bo nie mam pojęcia gdzież ta grubo ciosana figurka może być zlokalizowana
? ? ? ZAGADKA ? ? ?
To nie jest Karpacz a obiekt, którego częścią (nie najważniejszą zresztą) jest ta płaskorzeźba nie ma nic wspólnego z Korczakiem.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
"Lepiej jest milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
"Lepiej jest milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
Tak. To jest kapliczka nad Jagnięcym Jarem. Płaskorzeźba ze zdjęcia zagadki znajduje się z tyłu.
Leuthen dawaj zagadkę.
Leuthen dawaj zagadkę.
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga
Re: ? ? ? ZAGADKA ? ? ?
Dawno nic nie było...

Gdzie znajduje się i jak się nazywa ta droga? Akurat sprzątałem w starociach i się natknąłem
Gdzie znajduje się i jak się nazywa ta droga? Akurat sprzątałem w starociach i się natknąłem
- Zły Marcin
- obieżyświat
Wrede-Weg (droga Stanisława) G. Bystrzyckie (w okolicach Łomnickiej Równi zaraz przed punktem widokowym jest podobny odcinek idąc od strony Polanicy w kierunku Huty).
Ale tak na dobrą sprawę to może być wszędzie
Ale tak na dobrą sprawę to może być wszędzie
Że zacytuję klasyka: "... z twarzy podobny zupełnie do nikogo..." 
Ale znam odpowiedź na pierwszą część pytania. Ta droga znajduje się w lesie a ten las jak mniemam w Sudetach
Ale znam odpowiedź na pierwszą część pytania. Ta droga znajduje się w lesie a ten las jak mniemam w Sudetach
-
Dolnoślązak
- bardzo stary wyga
Zły Marcin pisze:Wrede-Weg [...]Ale tak na dobrą sprawę to może być wszędzie
A jednk zgadłeś, zadajesz
Wróć do „Turystyka - pieszo i ogólnie”