Ślązacy wrogami Polski?

Wszystko co niezwiązane z górami i turystyką
Dolnoślązak
bardzo stary wyga

Re: Ślązacy wrogami Polski?

Postautor: Dolnoślązak » 26-09-2019 12:50

Leuthen pisze:
Dolnoślązak pisze:
Makuh pisze:Boszz... Jaka piaskownica...

Cóż, ja też myślałem że będziemy już razem pić z Lechem ale obawiam się, że wspólna biesiada mogłaby zakończyć się latającymi krzesłami i stołem z powyrywanymi nogami :twisted:

Umówmy się zatem w schronisku "Nad Łomniczką" - tam już nie ma czego zdewastować :evil:

I to jest doskonaly pomysl na kolejny zlot w opuszczonym schronisku :D

buba1
bardzo stary wyga

Postautor: buba1 » 26-09-2019 21:55

Dolnoślązak pisze:
Leuthen pisze:
Dolnoślązak pisze:Cóż, ja też myślałem że będziemy już razem pić z Lechem ale obawiam się, że wspólna biesiada mogłaby zakończyć się latającymi krzesłami i stołem z powyrywanymi nogami :twisted:

Umówmy się zatem w schronisku "Nad Łomniczką" - tam już nie ma czego zdewastować :evil:

I to jest doskonaly pomysl na kolejny zlot w opuszczonym schronisku :D

I wydaje mi sie, ze tej czesci tego watku nalezaloby sie trzymac! :mrgreen: Pomysl doskonaly! Lokalizacja tez mi pasuje. Tylko teraz pytanie o termin! :mrgreen: :mrgreen:

Mniejsza o PiS z PO, kielbase wyborcza, tablice z Ciszycy, wegiel z Mozambiku, Slazakow, komunistyczne eksperymenty, piaskownice i inne badziewie ...
Wspolne picie, rzucanie krzeslami i zlot w opuszczonym schronisku!!!!! :mrgreen: :mrgreen: jest temat, ktory mnie zywo interesuje! To jak bedzie????
"ujrzalam kiedys o swicie dwie drogi, wybralam ta mniej uczeszczana - cala reszta jest wynikiem tego, ze ja wybralam.. "

na wiecznych wagarach od zycia...

Awatar użytkownika
Raubritter
bardzo stary wyga

Postautor: Raubritter » 26-09-2019 22:15

buba1 pisze:Wspolne picie, rzucanie krzeslami i zlot w opuszczonym schronisku!!!!! :mrgreen: :mrgreen: jest temat, ktory mnie zywo interesuje! To jak bedzie????

Obawiam się, że schronisko o którym mowa będzie zabite dechami z wielką kłódką na drzwiach i napisem ZAKAZ WSTĘPU... ale może są w Sudetach jakieś inne opuszczone budynki, do których jest łatwiejszy dostęp i mniej rzucałby się w oczy tam zlot... :?: Jakieś pomysły Buba?