Gdzie jeść? Co pić? Co i gdzie można polecić? Gdzie lepiej nie ryzykować? A może wiesz, jak coś zrobić do jedzenia? Czyli wszystko o jedzeniu - restauracje, bufety, knajpy, portawy i przepisy.
W drodze z Jakuszyc do Chatki Górzystów lubię się zatrzymywać w schronisku "Orle" i kosztować piw, które są tam sprowadzane. Przed miesiącem bufet wyglądał następująco http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1c2 ... c8618.html Najbardziej smakowało mi miodowe Aktualizacji proszę się spodziewać w przyszłym tygodniu
Nie, czarne miodowe było niestety jedynym piwem którego nie próbowałem. Po Twojej jednak opinii pojutrze będzie ono pierwszym piwkiem, które wypije w tamtejszym schronisku
Poprzednim czyli listopadowym?? Może w "Podróżniku" jeszcze zostały te numery... W ogóle to zrobię chyba jak Buba i zamówię parę egzemplarzy na ich stronie. Już trochę zanoszę się z tą myślą, ale nie mogłem się jakoś zebrać
Przechodziłem dziś przez halę targową na rogu Armii Krajowej i Widnej i na stoisku alkoholowym poczułem się jak w Orlu. Ciechany w kilku smakach, Walońskie, Izerskie po 2,10 plus kaucja. Tylko stojaków na narty brakowało.
te smakowe piwka z Orlego to z jakiego były w końcu browaru? ogólnie to jak nie patrzeć to ceny piwa w polskich schroniskach idą w górę szybciej niż kolejka na Szrenicę...
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."