Jak można po ostatnich zmianach i przejęciu g+ umieszczać zdjęcia w postach - jakiś poradnik dla amatorów
Z góry dzięki za podpowiedź

olo23333 pisze:Heka,
Jak można po ostatnich zmianach i przejęciu g+ umieszczać zdjęcia w postach - jakiś poradnik dla amatorów
Z góry dzięki za podpowiedź
olo23333 pisze:Heka,
Na tym forum wyjątkowo się da. Na wielu innych jest jak napisał Michał -> wyświetla [img]baaaaaaaaaardzo_dłuuuuuuuuuuuuugi_link_do_obrazka[/img].Dolnoślązak pisze:Michale, jest na forum już parę relacji po zmianach w tym moje i Pudelka i zdjęcia są także

Dolnoślązak pisze:Michale, jest na forum już parę relacji po zmianach w tym moje i Pudelka i zdjęcia są także
Pierdylią razy lepszy jest flickr czy photobucket...
opawski1 pisze:Moim sposobem na dodawanie zdjęć do relacji jest.
1. Tworzę album w Google Zdjęcia
2. Wchodzę na Google+ (na tą starszą wersję, tzw. "klasyczną"), na nowej się nie da
3. Tworzę nowy album w profilu na Google+ ze zdjęć już dodanych na Google Zdjęcia
4. Wchodzę do albumu w Google+ i stamtąd wstawiam zdjęcia do relacji, linki są z końcówką .jpg
Na razie nic innego i lepszego nie wymyśliłem, może ktoś zna lepszą metodę ?Jeśli zlikwidują starą wersję Google+to mój plan pójdzie się...
opawski1 pisze:4. Wchodzę do albumu w Google+ i stamtąd wstawiam zdjęcia do relacji, linki są z końcówką .jpg