IV Zlot Forum Sudety.it

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Termin IV Zlotu Forum Sudety.it

Czas głosowania minął 06-04-2010 13:38

9 - 10 maj
0
Brak głosów
16-17 maj
3
25%
23-24 maj
2
17%
30-31 maj
2
17%
6 - 7 czerwiec
0
Brak głosów
20-21 czerwiec
5
42%

Liczba głosów: 12

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 26-03-2010 10:22

Satan pisze:Bez przesady, brać w garść kalendarze i dopasować sobie, przecież wiadomo, o które weekendy chodzi, cofnijcie sobie daty o jeden dzień wstecz i tyle.

Ja nie głosuję czekam, aż sytuacja się rozwinie i zobaczę co da się zrobić.

EDIT z 19:54

Zagłosowałem - drugi weekend majowy 8)

chyba jednak nie wziąłeś kalendarza do ręki - długi weekend czerwcowy w tym roku wypada zupełnie inaczej - z obecnej ankiety nie ma weekendu po czerwcowym, a jest właśnie on... nie wspomnę o tym, że mój głos można uznać za nieważny, bo zagłosowałem, zanim zorientowałem się, że jest błędna - będziemy się licytować przy wynikach, które są prawidłowe, a które nie?

sorry, ale co my mówimy o zlocie, jeśli nawet prawidłowej ankiety w temacie nie można ustawić?
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

https://picasaweb.google.com/110344506389073663651

http://hanyswpodrozach.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Satan
bardzo stary wyga

Postautor: Satan » 26-03-2010 12:15

Pudelek pisze:
Satan pisze:Bez przesady, brać w garść kalendarze i dopasować sobie, przecież wiadomo, o które weekendy chodzi, cofnijcie sobie daty o jeden dzień wstecz i tyle.

chyba jednak nie wziąłeś kalendarza do ręki - długi weekend czerwcowy w tym roku wypada zupełnie inaczej - z obecnej ankiety nie ma weekendu po czerwcowym, a jest właśnie on... nie wspomnę o tym, że mój głos można uznać za nieważny, bo zagłosowałem, zanim zorientowałem się, że jest błędna - będziemy się licytować przy wynikach, które są prawidłowe, a które nie?

sorry, ale co my mówimy o zlocie, jeśli nawet prawidłowej ankiety w temacie nie można ustawić?

Panie! Jak zwykle (czyt. nie pierwszy raz) robisz problem, tam gdzie go nie ma. Do tej pory nie pofatygowałeś się na żaden Zlot...więc nie rób zamieszania z tym. Są daty w ankiecie, należy wybrać sobie jedną cofając się o jeden dzień. Przypominam Ci, tutaj pisują ludzie inteligentni i na pewno sobie poradzą. Jak dla Ciebie jest to problem, to poczekaj na ankietę jesienną.
Należy przestrzegać przepisów BHP...zwłaszcza na kolei.

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 26-03-2010 13:08

Satan pisze:
Pudelek pisze:

Panie! Jak zwykle (czyt. nie pierwszy raz) robisz problem, tam gdzie go nie ma. Do tej pory nie pofatygowałeś się na żaden Zlot...więc nie rób zamieszania z tym. Są daty w ankiecie, należy wybrać sobie jedną cofając się o jeden dzień. Przypominam Ci, tutaj pisują ludzie inteligentni i na pewno sobie poradzą. Jak dla Ciebie jest to problem, to poczekaj na ankietę jesienną.

aha, czyli prawo do krytykowania burdelu mają tylko ci, co byli już na zlotach? zamknięta sekta czy towarzystwo wzajemnej adoracji? Będziecie bilety sprzedawać dla zasłużonych zlotowiczów? trzeba było od razu napisać, że głosować mogą tylko ci co byli - a najlepiej jeszcze na wszystkich zlotach... wtedy by pewno nikt nie pisał krytycznie, tylko wszyscy się zachwycali.

ja sobie mogę cofnąć o jeden dzień, pod warunkiem, że nauczysz się czytać ze zrozumieniem. Jak mam cofnąć w ankiecie o jeden dzień na termin, którego w niej nie ma? Interesuje mnie tydzień po długim weekendzie czewcowym - widzisz go gdzieś w tej ankiecie? Dopóki go nie znajdziesz to nie pisz mi tutaj o inteligencji. Który termin miałbym wybrać w głosowaniu, skoro mi pasuje właśnie ten? A może z jakiś dziwnych powodów weekend po długim weekendzie jest już zajęty?
"Szanowny Prezydencie. Błogosławione łono, które Ciebie nosiło i piersi, które ssałeś."

Awatar użytkownika
olo23333
obieżyświat

Postautor: olo23333 » 26-03-2010 13:40

Pudelek pisze:...Który termin miałbym wybrać w głosowaniu, skoro mi pasuje właśnie ten? A może z jakiś dziwnych powodów weekend po długim weekendzie jest już zajęty?

Nie snuj jakiś teorii spiskowych :) robiąc tę ankietę skorzystałem przez przypadek z kalendarza z 2009r. (można tam zresztą zerknąć i sprawdzić :) ) i wyrzuciłem wszystkie długie weekendy - fakt narobił się mały bałagan, który uważam powinien zostać naprawiony przez osobę która ma takie możliwości.
Nie róbmy z tego powodu jakiejś zawieruchy - mam nadzieję że w końcu jakiś admin zajrzy tu do nas i naprawi to co ja mimo dobrych chęci sp...łem :oops:
Pzdro

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 26-03-2010 14:56

olo23333 pisze:
Pudelek pisze:...Który termin miałbym wybrać w głosowaniu, skoro mi pasuje właśnie ten? A może z jakiś dziwnych powodów weekend po długim weekendzie jest już zajęty?

Nie snuj jakiś teorii spiskowych :) robiąc tę ankietę skorzystałem przez przypadek z kalendarza z 2009r.

spokojnie, to była tylko ironia do Satana;)

nie zmieniając ankiety i tak po jej zakończeniu będziemy musieli spytać ludzi, którzy głosowali na czerwiec, o który im właściwie termin chodziło - ja głosowałem na 21, ale chodziło mi o wcześniejszy, którego nie ma. Takich osób może być więcej. Zresztą porywająca liczba głosów - 8 - też świadczy o zainteresowaniu...

może lepiej po prostu podawać pisemnie o który termin nam chodzi.

Awatar użytkownika
Satan
bardzo stary wyga

Postautor: Satan » 26-03-2010 19:53

Pudelek pisze:aha, czyli prawo do krytykowania burdelu mają tylko ci, co byli już na zlotach? zamknięta sekta czy towarzystwo wzajemnej adoracji? Będziecie bilety sprzedawać dla zasłużonych zlotowiczów?

Dokładnie tak to działa. Brawo za dedukcję :mrgreen: Zresztą Ci co kupowali bilety na poprzednie Zloty, potwierdzą, że wysyłka działa bardzo sprawnie i można taki bliet kupić nawet dzień przed Zlotem.
Honorujemy tylko przelewy na podany nr konta, który wysyłamy w stosownym mail'u.

Pudelek pisze:ja sobie mogę cofnąć o jeden dzień, pod warunkiem, że nauczysz się czytać ze zrozumieniem. Jak mam cofnąć w ankiecie o jeden dzień na termin, którego w niej nie ma? Interesuje mnie tydzień po długim weekendzie czewcowym - widzisz go gdzieś w tej ankiecie?

Nie, nie widzę. Skoro go nie ma, to dyskusja jest zbędna. Jak byłeś zainteresowany tym weekendem, nic nie stało na przeszkodzie abyś jako pierwszy założył idealną, wzorcową ankietę, z interesującą Cię datą.
Należy przestrzegać przepisów BHP...zwłaszcza na kolei.

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 26-03-2010 20:24

Satan pisze:

Pudelek pisze:ja sobie mogę cofnąć o jeden dzień, pod warunkiem, że nauczysz się czytać ze zrozumieniem. Jak mam cofnąć w ankiecie o jeden dzień na termin, którego w niej nie ma? Interesuje mnie tydzień po długim weekendzie czewcowym - widzisz go gdzieś w tej ankiecie?

Nie, nie widzę. Skoro go nie ma, to dyskusja jest zbędna. Jak byłeś zainteresowany tym weekendem, nic nie stało na przeszkodzie abyś jako pierwszy założył idealną, wzorcową ankietę, z interesującą Cię datą.

za przeproszeniem, pieprzysz jak Lech. Czytałeś w ogóle ten temat? Czytałeś że olo pomylił się z kalendarzem i dlatego w tej chwili nie można głosować na jeden z terminów tylko i wyłącznie z tego powodu, a nie dlatego że ludzie nie chcą? Albo nie czytałeś albo nie zrozumiałeś, co zresztą nie czyni różnicy - dokładnie jak Lech działasz w myśl zasady "gadał dziad do obrazu, a obraz ani razu"... widzę, ze niektórym pisanie na forum sudeckim zaczyna szkodzić.

Pewno gdybym był inicjatorem to bym założył idealną, wzorcową ankietę ze WSZYSTKIMI datami, a nie tylko z pasującymi wyłącznie mnie, ale olo postanowił zrobić to sam. Pomylił się - trudno. Od tego jest administracja, aby to poprawić. Administracji, której na tym forum praktycznie nie ma.

cezaryol
bardzo stary wyga

Postautor: cezaryol » 26-03-2010 20:45

Czy taka temperatura sporu na forum nie ochłodzi za bardzo zlotu w realu?

Awatar użytkownika
Pudelek
bardzo stary wyga

Postautor: Pudelek » 26-03-2010 20:50

cezaryol pisze:Czy taka temperatura sporu na forum nie ochłodzi za bardzo zlotu w realu?

schłodzić może piwo ;)

nie sądzę, żeby schłodziła, bo trudno będzie wybrać mi się na zlot w terminie, na który nie można głosować, zatem co najwyżej Satan będzie się chłodził sam ze sobą. :P

Awatar użytkownika
Satan
bardzo stary wyga