VIII ZIMOWY ZLOT FORUM "SUDETY IT"- miejsce.

Coś się gdzieś dzieje ciekawego? Jeżeli wiesz o jakiejś imprezie, sam ją organizujesz albo chciałbyś zorganizować - daj znać!

Gdzie robimy VIII zimowy zlot frum AD 2012 ?

Czas głosowania minął 28-12-2011 02:09

Schronisko PTTK Andrzejówka (Góry Kamienne/ Wałbrzyskie)
1
4%
Chatka Myśliwska (zwana też Domkiem pod Śnieżnikiem)
1
4%
Chata pod Lipą w Raczycach PTTK Jawor (Góry Kaczawskie) Ta wersja wymaga przedpłaty.
3
11%
Schronisko PTSM ZŁotoryja (Góry Kaczawskie)
10
37%
Agroturystyka w Marczowie (Pogórze Kaczawskie/ Izerskie)
3
11%
Inne
9
33%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
Michał
Moderator

Postautor: Michał » 09-01-2012 00:43

iron52 pisze:Czy jest jakią termin nadsyłania zgłoszeń ? u mnie sprawa sie wyjaśni chyba pod koniec stycznia bo to sesja i może się coś nie ułożyc ;(

Buba1 pisze: Byc moze pojedzie kilka osob z forum bunkrowca. Na razie chec wyjazdu zadeklarowaly 3 osoby

Na dzień dzisiejszy mamy zarezerwowane 12 miejsc. Ale sądzę , że ta liczba ulegnie zwiększeniu :D Jestem umówiony z panią z PTSM, że pod koniec stycznia zadzwonię, i podam konkretną liczbę. Oczywiście zakładam zapas ok. 20% więcej na niezdecydowanych, tak więc, jak wspomniałem, zapraszamy również niezarezerwowanych. Ale lepiej dopisywać się do listy, żeby potem nie wyszedł jakiś pasztet z brakiem miejsc. Oczywiście apeluję o zdrowy rozsądek, jak ma ktoś wpisać się na listę, "bo może przyjadę, zobaczę jaki będę miał humor", to szkoda, żeby zawracał gitarę :wink:
Pozdrawiam.
Moja definicja raju: Smažený sýr s hranolkami a tatarskou omáčkou popijany Radegastem.

buba1
bardzo stary wyga

Postautor: buba1