azja pisze:Polecam Marcinków wioska niezły efekt ma jak nisko chmury sa lub mgła jest.
Azja, często tam bywasz?
Marcinków i Skowronia Góra to prawie moje rodzinne strony! Znam tam każdy kamień i drzewo! Sie wie!
azja pisze:Polecam Marcinków wioska niezły efekt ma jak nisko chmury sa lub mgła jest.
Rafał Łoziński pisze:azja pisze:Polecam Marcinków wioska niezły efekt ma jak nisko chmury sa lub mgła jest.
Azja, często tam bywasz?
Marcinków i Skowronia Góra to prawie moje rodzinne strony! Znam tam każdy kamień i drzewo! Sie wie!
emil pisze:Azja, chyba mamy wspólnych znajomychMówisz o Jacku K.? Widziałem się z nim parę dni temu na koncercie Kleyffa w Stroniu Śląskim. Niedługo chyba się wybiorę rowerkiem na Marcinków, do sztolni może... W każdym razie w Marcinkowie niesamowity płaskowyż jest - z pewnego miejsca wygląda jakby ziemia się kończyła
Kto był ten wie
Pozdrawiam
PS. Trzynasty grudnia się zaczął. Ile konspiracja zawdzięcza Sudetom, to długo by mówić...
baniak pisze:Rafał Łoziński pisze:azja pisze:Polecam Marcinków wioska niezły efekt ma jak nisko chmury sa lub mgła jest.
Azja, często tam bywasz?
Rafał zapomniałeś o Żabnicy/Pozdrowionka
baniak
Gryf pisze:
Baniak, dlaczego wspomniałeś o Żabnicy? ? Coś cię łączy z tą miejscówką?